2012. augusztus 7.

OPI Rapi Dry Top Coat

Egy kedves bloggertől kaptam ezt a terméket ajándékként. Eddig még egy ilyen márkájú lakkom sem volt, kíváncsi voltam hogy mások miért vannak annyira odáig érte.



Amit az OPI Hungary weboldalán írnak róla:
"Az OPI Top Coat növeli az OPI körömlakk tartósságát, megakadályozza a körömlakk elkenõdését, miközben egyenletesen szárít és magas fényt biztosít."




Én lakkozás után szoktam egyből felkenni amint végig érek a 10 körmömön. Nagyon hamar megszárítja a lakkot, valamint tényleg egy extra fényt ad neki.
Eddig el voltam az Essence BTG-vel is, de amióta kipróbáltam ezt, nem használok mást. De mint látjátok nekem 3,75 ml-es verziója van meg, ami már nem tart túl sokáig.

Figyeltem azt is, hogy vajon tovább bírja-e így a lakk, de általában 4-5 nap után már elkezdett lepattogni. Ez az időtartam simán, csak lakkozott körömnél is megvolt, tehát összességében nem tapasztaltam azt hogy hosszabb lenne az az idő amit a lakk eltölt a körmömön ha az OPI-t használom. :)

A kiszerelése 15 ml, ami valljunk be meglehetősen kevéske a maga 1.990Ft-os árához képest.

Ti használtok körömlakk szárítót, vagy valamilyen fedőlakkot? Ismeritek ezt?

3 megjegyzés:

  1. BTGN-t használom és nem is cserélem le jó darabig. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem hiszem, hogy meg fogom vásárolni a teljes méretét, mert kicsit soknak találom az árát

      Törlés
  2. Nekem nagy kedvencem, sokkal szebben, jobban, tartósabban teljesített mint más fedőlakk...és nagyon jól jön a gyors szárító hatása amikor sietek...

    A normál nagy üveges változatát 1 éve használom, és még mindig van benne és hígítani sem kellett mint más olcsóbb lakkokat.

    Nem is a lepattogzásnál érzem, hogy milyen tartós, hanem sokkal keményebb és kevésbé sérülékeny a lakkozás ( főleg a lábamon látványos) és nem kopik meg a fénye 2 hét alatt sem ( ha ezt használom a lábujjaimon 2 hétig gyönyörű a lakkozás).

    Én lakkozás után várok egy kicsit és 2-4 perc után kenem a szín fölé.
    Régóta használom, szeretem, én biztos újra vásárolom, hisz több mint egy évig elég ( nekem), így belefér az ára.

    VálaszTörlés