2012. augusztus 30.

Fleur De Sante- Olive Oil hajpakolás


Már jónéhány dekorkozmetikumot volt szerencsém kipróbálni a márkától, így arra gondoltam körülnézek egy kicsit a hajápolás terén is. Első körben egy olivaolajos hajpakolást választottam.


Amit a cég ír róla:
"Mélyen tápláló hajpakolás olivaolaj kivonattal, mely fénylővé és simává varázsolja a hajat. Hidratálja a hajszálakat a gyökértől a végekig. Normál és száraz hajra."

A  termék műanyag tégelyben foglal helyet, 150ml-es űrtartalommal. A tégely teteje könnyen lecsavarható. A pakolás tejfehér színű, kicsit folyékonyabb állagú mint amire számítottam.





Az illata kellemes, édeskés. Semmihez sem tudom hasonlítani, de az illatának nincsen semmi köze sem az olivához.
Én hetente 1-2x használom. Hajmosás után bőven teszek a hajamra, a töveket kihagyva. Rajta hagyom kb. 20 percig majd alaposan leöblítem.
Bár nem vártam csodát tőle és eléggé szkeptikusan álltam a termékhez, meg kell hogy mondjam pozitív csalódás volt, hiszen a száraz hajvégeim hétről hétre puhábbak lettek, a hajam fényesebb lett és könnyebben kezelhető, valamint nem szállnak a hajszálaim sem.

A termékcsaládhoz tartozik sampon, balzsam és testápoló tej is. Nem tartom kizártnak, hogy a termékek együttes használatával még jobb eredményt lehetne elérni.
Az ára jelenleg 1.890 Ft, de érdemes egy akciót kivárni, hiszen akkor jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá.

Ha Nektek is megtetszett, akkor az alábbi linken meg tudjátok rendelni: http://hu.fleurdesante.com/hajpakolas

Ti használtok hajpakolást? Nektek milyen márka vállt be?








A termékeket a Fleur De Santé biztosította a számomra, de semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

2 megjegyzés:

  1. Eddig csak a GlissKur pakolását próbáltam, vele nagyon meg vagyok elégedve, mert kifejezetten sprőd lett a hajam nyaralás után és seperc alatt rendbe tette :)
    A posztod a FdS hajpakolásról megtetszett, szerintem rövidesen körülnézek náluk :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. én nem használok pakolást.. de ezt kipróbálnám szívesen:)

    puszi Ibi

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    VálaszTörlés