2012. augusztus 16.

Ajánló- Sleek 2012 Collection


A Sleek legújabb limitált kollekcióját már régóta nézegettem külföldi bloggerináknál.

 Be kell vallanom engem nagyon megfogott ez a kollekció, főleg a pirosító (Honour) tetszett meg belőle.


De a paletta (Glory) is figyelemre méltó azoknak akik szeretik az élénkebb színeket.A balzsamnak (Pride) -vagy nem is tudom mi lenne a helyes neve- is nagyon érdekes a színe.Mit gondoltok,  meg fogjátok rendelni valamelyik darabját? Ha jók az információim, akkor elvileg 23-ától megrendelhető a MUP oldaláról.


5 megjegyzés:

 1. Még szép, a palettát tuti meg fogom rendelni! :))))

  VálaszTörlés
 2. A pirosító álomszép!:)) musthave!:DD

  VálaszTörlés
 3. A paletta tuti befutó nálam, a pirosítón még gondolkozom mert a hulla színemhez nem nagyon tudom elképzelni... de ki tudja még. :)

  VálaszTörlés
 4. OOOOO nagyon szép színek! Wow!
  Nekem az ajak bigyó is nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 5. Nem bírtam magammal, és a palettát megrendeltem ebayről. Annyira megérte, hogy azt el sem tudom mondani :) Pont jó a színek aránya valahogy, nekem a Storm túl unalmas néha, az Acid pedig már túl sok lenne, de ebben az élénk színeket is lehet úgy használni, hogy nappali sminknek is megfelel. Sokkal jobb az állaga, egyáltalán nem pereg le a szemem alá. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
  Egyébként a Honour blush is nagyon szép, van egy kis "színjátéka", ha fény éri. (Első körben véletlenül azt küldték, de megtetszett, úgyhogy az is nálam maradt végül.) Különleges lett ez a különkiadás - akár az olimpia :)

  VálaszTörlés