2012. augusztus 12.

Avon online katalógus 2012/11. kampány

Ez a katalógus a nagy nyári leárazásoké. Nagyon nagy kedvezményekkel juthatunk hozzá jónéhány termékhez.Akik vásároltak az előző katalógusból, máris jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a szemkörnyékápolóhoz, ill. a szemkörnyékápoló és parfüm pároshoz.Akik szeretik az Avon parfümjeit most csapjanak le rá.  Nagy kedvencem a Today Tomorrow Always.Sminkvonalon is érdemes körülnézni. Jillian Dempsey Teal black szemceruzájára most érdemes lecsapni, igazán különleges a színe.Nagy kedvencem a Chromes szemceruzák közül a Night Star árnyalat.
Frissítő testpermetek is akciósak, nekem nagyon bejönnek így a nagy melegben. Már több havi kedvences bejegyzésben is találkozhattatok velük.


Újdonságként érkeztek a Planet Spa termékcsaládba a csokoládé trüffel illatú termékek. Akik szeretik az édes illatokat és az arany fényt, azoknál tuti befutó lesz.


Szintén újdonság az argán olajos termékcsalád, ami samponból, balzsamból és hajápoló olajból áll. Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem a régebbi zöld kupakos hajolaj nagyon bejött.A teljes katalógust ITT tudjátok átlapozni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése