2012. július 31.

Fleur de Santé ajakrúzs- Coral Touch


A következő tesztalanyom egy nagyon szép rúzs. A színét én választhattam, és nagyon szerettem volna valami nyári színt, így esett a választásom a Coral Touch-ra.

 A csomagolása nagyon szép és igényes. Kicsit talán gyűjti az ujjlenyomatokat, de ezt nem lehet nagyon észrevenni.


A színe inkább narancsos mint korallos, picit csalódtam is mikor elsőre feltettem. Ha eltekintünk attól hogy nem korall a színe, ez a szín is nagyon szép, igazi hétköznapi darab. Most igazán jó áron, 1.490 Ft-ért rendelhetitek meg IDE kattintva. 

Eddig még nem nagyon volt olyan rúzsom amit huzamosabb ideig használtam, pláne mert inkább a szájfényekért vagyok oda, de ezt egy ideje nem tudtam letenni. És még az is meglehet, hogy ez lesz az első rúzsom amit elhasználok. Hamarosan megmutatom használat közben is. :)

Ti szeretitek a rúzsokat, vagy inkább szájfényesek vagytok? Milyen színeket használtok?

4 megjegyzés:

 1. Inkább rúzsosnak mondanám magamat :$ de attól függ, hogy mihez van kedvem :D. Imádom a pinkes élénkebb színű rúzsokat :$ . Nagyon szép ennek a rúzsnak is a színe ! :)

  VálaszTörlés
 2. Azt szeretem a FdS rúzsban, hogy hidratál! Ez a szín nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 3. Én is nagyon szeretem ezt a fajta rúzsomat. Szép a színe a Tiédnek, de tényleg másra gondoltam a neve alapján. Megpróbálhatnád egy kis pirossal is keverni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is rossz ötlet, ki fogom próbálni, köszi :)

   Törlés