2012. augusztus 9.

Júliusi kedvencek


Ebben a hónapban nem nagyon sminkeltem magam a nagy meleg miatt. De ha mégis került fel egy kevéske, akkor a Garnier új olajmentes BB krémet használtam, és a szemem alatti karikákra pedig a Dr. Hauska korrektorom (teszt). Az élénkebb színek képviseltették magukat ebben a hónapban, de csak egy egyszerű tus formájában, amit az Aden ceruzákkal (teszt) kreáltam. Legtöbbet a kétvégű, ill. a forest és az aquamarine volt használatban.
 A pilláimra Astor Big Beautiful Boom! szempillaspirál került. A számra pedig FdS Coral Touch rúzsa (teszt) egy kis bronzos ragyogású szájfénnyel vegyítve, ami szintén a FdS Sun Ray szájfénye (teszt).
Ebben a nagy melegben nem mindig használok parfümöt, inkább könnyedebb testpermetet, ami napjában többszöri felfrissülést okoz. Jelenlegi kedvenc az Avon Naturals cseresznyevirágos változata.
A hónap újdonsága volt a legújabb Sigma ecset, az F88-as. Róla is született teszt ITT olvashatjátok. Nagyon jól el lehet vele dolgozni a BB krémet, jobban szeretem így mint kézzel felvinni.

Mik voltak a Ti kedvenceitek ebben a hónapban?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése