2012. június 4.

FdS Amaze pirosítók és smink

Volt szerencsém a szemhéjpúderek után az Amaze család pirosítóit is kipróbálni. Bár az egyik pirosító a másik inkább bronzosító.



Shy Pink                                                                                      Flushy Honey



A szemhéjpúderek vegyes érzéseket hagytak bennem, mert a monok sokkal jobbak. Így nagyon kíváncsi voltam, hogy akciós áron 599 Ft-ért mit fognak majd tudni ezek a termékek.

A csomagolásuk ugyan olyan mint a szemhéjpúdereknek. Csavaros tető és gumiszerű csomagolás, valamint átlátszó a teteje így nem kell sokáig keresgélni.

A pirosító (Shy Pink) egy visszafogott hétköznapi rózsaszín. 3,2 gramm ami egy elhasználható mennyiség. (NYX pirosító 5,2 g, Avon pirosító 5g).

 Nagyon tetszik, teljesen feldobja a megjelenésünket.




Látszanak benne az apró csillámok, de használva egyáltalán nem csillámos.

 A bronzosító (Flushy Honey) egy csillogóbb szín. Ami egyáltalán nem rossz, hiszen általában nyáron szoktak többségében bronzosítót használni, és én kifejezetten szeretem ha nem matt.



A két szín között jelentős különbség nincsen a textúrát tekintve, de a bronzosítója mégis sokkal pigmentáltabb. Ami nem hátránya a pirosítónak, mert sokan nem akarnak diszkó gömbök lenni és inkább a matt/mattabb pirosítót részesítik előnyben.
A mintákat alap nélkül készítettem.
napsütésben

természetes fényben
Nálam mindkét termék jól teljesített, nem tűnt el az arcomról. Bár az intenzitása kicsit megkopott, de 8 óra elteltével is a helyén maradt.

Készítettem egy sminket is a szemhéjpúderekkel és a pirosítóval.




Mit szóltok hozzá? Ti szoktatok pirosítót/bronzosítót használni? Mi a kedvencetek?





A termékeket a Fleur De Santé biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

2 megjegyzés:

  1. Régen simán megvoltam pirosító nélkül, de jó ideje már nem :D egyszerűen alap, hogy teszek fel ha sminkelek :) . Szép ez rózsaszín :$ és a bronzosítónak is szép színe van :)

    VálaszTörlés
  2. Szép színűk van és az áruk is nagyon jó!
    nyáron inkább bronzosítót használok, de arcpirosítókat is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés