2011. augusztus 1.

Essence I love trendkiadás

 Biztos vagyok benne, hogy ezt az információt sok helyen olvassátok majd, de úgy gondolom így senki nem marad le semmiről :)

Ősztől egy újabb trendkiadás érkezik hozzánk, amik állandó termékként maradnak is a polcokon.

A következő termékekből áll:

essence I love stage – szemhéjpúder alapozó
nem tudom mennyire lesz másabb, mint a you rock, de kíváncsi vagyok rá nagyon :)

a színpad elengedhetetlen kelléke, és biztosan minden hölgy imádni fogja: az I love stage – szemhéjpúder alapozót! krémes textúrájának köszönhetően nem gyűlik össze a redőkben – minden szemhéjfestéket tartósabbá tesz, a színeket pedig élénkebbé varázsolja. a tökéletes sminkért, hogy bármikor reflektorfénybe kerülhess! 01 beige árnyalatban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft

essence négyrészes szemhéjpúder

négy színárnyalat, végtelen kombinációs lehetőség. ezzel a négyrészes szemhéjpúderrel tökéletesítheted I love stílusodat. négy harmonizáló színárnyalat, selymes textúra, matt és csillogó smink, attól függően, hogy milyen hangulatod van! 09 denim 4.0 árnyalatban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft



essence stay all day hosszan tartó szemhéjfesték

minden szépségkirálynőnek! az új, stay all day hosszan tartó szemhéjfesték megtartja ígéretét. formulája hosszan tart és a színe sem fakul meg az idő múlásával. erős pigmentáltásguknak köszönhetően a végeredmény intenzív lesz, és már nem lesz más dolgod, csak fogadni a bókokat. a stílusos kis tégely már önmagában is sokat ígér. 03 steel the show, 04 stars & stories és 06 rock chic árnyalatokban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft


essence I love glam – púder állagú szemkontúr és szemhéjfesték

a drámai smink alapvető kelléke: a púder állagú szemkontúr és szemhéjfesték szemhéjtus és szemhéjpúder egyben, amely laza textúrájának köszönhetően könnyedén használható. speciális applikátorával különösen lágy végeredmény lehet elérni, így lesz I love stílusod teljes, és a hatás biztosan nem marad el. 01 black színben kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft





essence I love style – folyékony szemhéjtus

pontos, gyorsan szárad és hosszan tart – elengedhetetlen azok számára, akik intenzív, nyár végi sminket készítenének maguknak. szemed kontúrjának extra fekete végeredményt biztosít, és szén pigmentjeinek, illetve enyhén fényes hatásának köszönhetően mélyíti a tekintetet. vékony applikátoráva gyerekjáték a használata! 01 black árnyalatban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft



essence I love extreme – dúsító szempillaspirál

új dúsító szempillaspirálunk szén pigmenteket tartalmaz, hogy igazán mélyfeketére fesse pilláidat – ezen felül extra nagy keféje biztosítja még az extra dús szempillákat. használata után bármelyik színpadon megállod a helyed! 01 black árnyalatban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft


essence fedő szájfény

így ma, úgy holnap! fedő szájfényeinkkel megváltoztathatod rúzsaid, szájfényeid színét, így kölcsönözve nekik egyedi megjelenést. egyszerűen csak vidd fel, már festett ajkaidra, és fedő szájfényeink fekete vagy ezüst holografikus csillogással teszik izgalmassá a már megszokott színeket. ha extravagáns hatást szeretnél elérni, akkor csak ajkad egy bizonyos pontjára vigyél fel belőle. csak a fantáziád szabhat határt! 01 dramatize és 02 glamorize színárnyalatokban.
ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

essence colour & go körömlakk

szerelemben a színekkel, szerelemben a körömlakkokkal! az új colour & go körömlakkok lélegzetelállítóak. a már megszokott hosszan tartó formula és a lapos ecset most sem marad el. a választás nagyon nehéz – egyszerűen mindet be kell szerezned! 08 ultimate pink, 76 hard to resist, 80 icy princess és 83 luxury secret színárnyalatokban.
ajánlott fogyasztói ár: 349 Ft

2011 szeptemberétől érhetők el a dm és Rossmann állvánnyal rendelkező üzleteiben.

Ti miket fogtok zsákmányolni? 

Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok a szemhéjpúder alapozóra, a tusra, a porállagú kontúrra és a hosszan tartó szemhéjfestékekre. 

1 megjegyzés:

  1. úúú nagyon várom :$ én a hosszan tartó szemhéjfestékre vagyok kíváncsi nagyon :)

    VálaszTörlés