2011. augusztus 10.

Essence Urban Message trendkiadás

Remélem még nem unjátok, hogy minden blogon olvashattátok már, de nem szeretném ha véletlenül valaki lemaradna a legújabb Essence trendkiadásról.

2011. szeptemberben és októberben az essence közelebb hozza hozzád a a világ nagyvárosainak látképét „urban messages” trend kiadásán keresztül. az energetikus atmoszféra és a kreatív graffiti stílus ihlette 6 különböző, vagány, divatos színekben pompázó termék elkalauzol a világ legvagányabb városaiba. a szürke és az élénk színek kombinációja tökéletesen visszaidézik a városok kontrasztját és hangulatukat.  

A trendkiadás 2011. szeptemberében és októberében lesz elérhető, kizárólag a Müller üzleteiben!



essence urban messages szemhéj színező kréta
olyan mint az aszfalt kréta, és olyan selymes is: az új szemhéj színező kréta négy, élénk színben kapható és az utánozhatatlan utcai stílust testesíti meg. most már szemeid is legalább annyira feltűnőek lesznek, mint a legvagányabb graffiti a városban. szokatlan toll formájának köszönhetően felvitele nagyon egyszerű – egy táskából sem hiányozhat idén ősszel! 01 street styler, 02 skyscraper, 03 it peace és 04 nightline és színárnyalatokban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft



essence urban messages szemkihúzó toll
mindegy, hogy a város felfedezésére készülsz nappal, vagy egy titkos, graffiti küldetésre éjszaka: ezekkel a szemkihúzó tollakkal biztos lehetsz benne, hogy sminked tökéletes és hosszan tartó lesz. 01 street styler, 02 skyscraper és 03 nightline árnyalatokban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft


essence urban messages ajakrúzs
anhattan felhőkarcolóira emlékeztet, annyira szembetűnő: legyen nálad ez az ajakrúzs az ajkaidon és a táskádban is! intenzív korall, enyhe rosé és szürke árnyalatban hangsúlyozhatod ajkaiadat, így minden városi séta egy igazi élmény lesz! 01 let’s paint the city, 02 it peace és 03 skyscraper árnyalatokban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence urban messages fényt adó arc és test spray
ennek a fényt adó spray-nek a használatával bőröd úgy fog ragyogni, mint a város éjszakai fényei. a finom csillogás ragyogó megjelenést biztosít és tökéletessé varázsolja megjelnésed. 01 let’s paint the city.
ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft

essence urban messages körömlakk
nagyvárosi, vagány és szokatlan! öt modern, magas fényű körömlakk, amelyek garantálják a divatos körmöket, amelyek megtestesítik a nagyvárosi életmódot. különösen hosszan tartó textúrájának köszönhetően biztosan minden nagyvárosi kalandot kibírnak – még akkor is, ha késő éjjelig tart! 01 street styler, 02 skyscraper, 03 it peace, 04 nightline és 05 wall of fame árnyalatokban kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 549 Ft




essence urban messages eau de toilette
friss és könnyű, ilyen az igazi nagyvárosi lány – és az essence legújabb illata is. azoknak, akik szeretik a divatot, mindig képben vannak a legújabb trendekkel, legyen szó sminkről, ruháról vagy akár parfümről.
ajánlott fogyasztói ár: 1.999 Ft

 Én a szemhéjszínező krétára, tusra és a körömlakkok közül a világosabb kékre és a korall színűre vagyok a legkíváncsibb. :)


Van ami elnyerte a tetszéseteket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése