2011. augusztus 9.

Újdonságok az illatok világából

Nemrég megkeresett Viktória a Coty Hungary Kft.-től, akitől ma is kaptam e-mail formájában sajtóanyagot. Ezt szeretném megosztani Veletek.
Én különösen fogékony vagyok az illatokra, mindig valami új után kutatok, nem tudok megmaradni egy mellett sem.
Két ismert és elismert hölgy dolgozott együtt a Coty csapatával és így jött létre ez a két új illat, melyek augusztusban kerülnek az üzletek polcaira.


Az Oscar-nyertes nemzetközi ikon, Halle Berry bebiztosította helyét az időtlen szépségek csarnokában, köszönhetően a természetes elegancia és érzékiség ritka keverékének. Korábbi parfümjei ezt az ellenállhatatlan kombinációt emelték ki.
Most, a Reveal the Passion segítségével Halle egy még perzselőbb oldala tárul fel, felfedezésre váró, szinte már kínzó rejtélyeket ígérve. A nő, aki ezt az illatot viseli magabiztos, végtelenül elegáns, és mindig a legérdekesebb személy lesz a szobában. Szexis mosolyával egyedül érintése vetekedhet.. Érzékisége őszinte és belülről fakad, felkorbácsolja a vágyakat. 
Olyan illatot akartam létrehozni, ami erőt adhat a nőknek szenvedélyesebb oldaluk feltárásában” – mondta Halle Berry. „Semmi sem teszi vonzóbbá és gyönyörűbbé a nőt, mint a belülről jövő magabiztosság.
Szexi fejillatok: Olasz bergamott, dewfruit, frézia, alma
Szenvedélyes szívillatok: Fehér magnólia, mangosztán
Érzéki alapillatok: Okumé ágak, pacsuli, pézsma


Reveal the Passion by Halle Berry 

Eau de Parfum 15 ml, javasolt fogyasztói ár:  5029.-Ft
Eau de Parfum 30 ml, javasolt fogyasztói ár:  7289.-Ft   
  



Kylie legújabb, érzéki illatát az énekesnő természetes szépsége és pezsgő nőiessége ihlette. Vibráló és életteli, olyan, mint egy csillag, beragyogja a szobát. Férfiak és nők egyaránt kedvelik természetes kedvessége és bája miatt, árad belőle a lelkesedés, szeretet és rajongás. 

A Dazzling Darling egy fűszeres illat, érzéki jegyekkel, amely Kylie ellenállhatatlan szépségét és vonzerejét fejezi ki, és amely a ragyogó kifinomultságot és a pezsgő nőiességet egyesíti.

Kylie szerint: „Minden nő megérdemli a csillogást! A Dazzling Darling nőies, magával ragadó illat, amely önbizalmat ad, így könnyedén ragyoghatsz! Ugyanakkor mégis nagyon gyengéd és intim - titokzatos és kifinomult. Úgy gondolom, ez teljesen én vagyok.”

Fejillat: Açia bogyó accord, gardénia, ibolya és piros bors 
Szívillat:                                rózsa, golgotavirág, írisz 
Alapillat:                                kasmír, pézsma, szantálfa
EDT 30 ml
7 099 Ft
DNS 75 ml
2 299 Ft
 Ti mindig a már jól bevált illatokat használjátok? Esetleg szerettek kísérletezgetni Velem együtt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése