2011. augusztus 10.

Arual szemhéjpúder-teszt

Gondolom már nem kell bemutatnom az Arual Magyarországot Nektek, mivel sok blogger felé nyitottak és küldtek számunkra termékeket, hogy tesztelhessük azokat. Azokat akiket érdekel a cég története, ITT olvashattok bővebben róla.
Az én csomagocskám a 06-os kódszámú szemhéjpúdert tartalmazta, ami a gyöngybarna megfelelője.


természetes fényben

A csomagolása nem a megszokott, hiszen tekerni kell, hogy ki tudjuk nyitni. Nekem tetszik és megfelelően masszív, így magunkkal is tudjuk vinni anélkül, hogy kinyílna a táskánkban.
Amit hiányolok a csomagolásról, hogy bár az összetevőket tartalmazza, de a gyártási, illetve a szavatossági idejét nem. Ami valljuk be azért eléggé fontos lenne.
És sokkal jobb lenne, ha fantázia nevekkel látták volna el, nem pedig kódokkal, ezek nekem olyan bugyuták.
vakuval

minta természetes fényben
A színe nagyon tetszik, a hétköznapokon simán használható, de egy élénkebb, esetleg erősebb színnel kombinálva jó kis alkalmi sminket kreálhatunk vele.
A szemhéjpúder állaga szinte krémes, lágy, könnyen felvihető. Egyetlen hátránya, az illata. Nem olyan jó, nem tudom mihez hasonlítani, de nem kellemes. Viszont ez az illat csak a használatkor van jelen, mert hamar elillan, és így már nincs benne semmi zavaró.
Összességében nekem tetszik, és a többi színe is felkeltette az érdeklődésemet.

Ha Nektek is elnyerte a tetszéseteket, akkor Arual honlapjáról be tudjátok szerezni, ahol 10 szín közül tudtok választani.
És ha feltüntetitek a blogom nevét (Christy style) a megjegyzés rovatba, akkor 15% kedvezményt kaptok.


Mi a véleményetek?





Ezt a terméket az Arualtól kaptam tesztelésre, ez persze nem befolyásolta a véleményemet és semmilyen elkötelezettségem nincsen feléjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése