2014. február 9.

Avon Eye Dimensions eyeshadow-Neutral haze

A következő kampányban lehet megvásárolni ezeket a szemhéjpúder triókat. 6 színben lesznek kaphatóak, én a barnást mutatnám meg nektek.

 

A katalógus szerint többdimenziós hatást érhetünk el vele. Építhető és keverhető színek, csillogó ragyogással. 
Na, de nézzük is, hogy valójában mit lehet kihozni belőle.

A csomagolás a már jól megszokott fekete karton.


 A színek elhelyezkedése nekem személy szerint jobban tetszik így, mint a négyes szemhéjpúdereknél. A színek első ránézésre nagyon szép, élénknek tűnnek.




Valóban sokkal jobban pigmentált, mint a már eddig megszokott avonos szemhéjpúderek. 



A három szín közül a világos pezsgőszín egyértelműen a leggyengébb láncszem, hiszen csak a csillámok maradnak meg belőle, és nem is lehet építeni, mert csak a csillámokat halmozzuk egymásra. A másik két szín alapból szépen pigmentált és jól építhetőek.


Bár a többi színt nem láttam élesben, én mégis úgy gondolom, hogy a maga 1499 Ft-os árával nem egy kötelező darab, mert találni hasonló színek más márkáknál is, ahol a legvilágosabb színekből nem csak a csillámok maradnak.

Ti mit gondoltok?

4 megjegyzés:

  1. Meglepő ez a pigmentáltság, nemsemmi a többi négyes púderükhöz képest... Kár az első színért, de a másik kettő csodaszép :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy a többi szemhéjpúder csak ennél jobban teljesít majd pigmentáltság terén, mert a hosszan tartásért tudunk egy kis csellel segíteni :) Egyébként ez a paletta teljesen jól használható a hétköznapi sminkekhez.

      Törlés
  2. Na végre már, hogy az Avon is belátta, hogy a szemhéjpúdereiket fejleszteni kell! Ez a paletta már egészen szimpi a teszted alapján! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már ideje volt a fejlesztésnek! :) Nagyon kíváncsi vagyok a többi színre, bízom benne, hogy ennél csak jobbak lesznek! :)

      Törlés