2014. február 12.

See By Chloé Eau Fraiche

Egy parfüm újdonságról is hozok nektek ma hírt, az én érdeklődésem merőben felkeltette, hiszen egy légies, könnyed, friss virágos illatról van szó, ami nálam tavasszal igazi jolly joker. 


Az illat a vizijácint üdeségét, az ikonikusalmavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba.

 

Az eau fraiche parfümöt ugyanaz a vidám, sokszögletű, madárkalitka formájú szépséges üveg rejti, mint a see by chloét , de a benne áttetsző illatszer most gyengéd, halvány pink árnyalatban tündöklik.

A sugárzóan nőies és légies, a see by chloé eau fraiche parfüm egy párizsi séta elragadtatott könnyedségét idézi fel, kertek, parkok, telis-tele virággal, a see by chloé lányt csodás illatfelhő burkolja be. Vidám, szertelen, pajkos báj sugárzik belőle, ővé a világ.

Az illat megvásárolható a nagyobb parfümériákban:

See by Chloé Eau Fraicheedt 30 ml 13700 HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 50 ml 19600 HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 75 ml 24600 HUF

Első pillantásra borsosnak tűnhet az ára, de egy jó, minőségi parfüm megéri a befektetést, hiszen megfelelően tárolva (sötét hűvösebb helyen) hónapok, netalántán évek múlva is ugyanazt a minőséget adja vissza. 
Nálam az 50ml-es kiszerelés az amit általában többször is fel szoktam használni.

Én biztosan utamba ejtem majd valamelyik parfümériát, hogy közelebbről is megszimatoljam, mert jelenleg nincs tavaszra aktuális illatom. És a sajtóanyag is eléggé meggyőző volt számomra.

Ti ismeritek a Chloé illatokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése