2014. február 13.

Valentin nap Bruno Bananival

Akik még nem tudják, hogy mivel lepjék meg Kedvesüket e jeles napon, nekik ajánlok egy jó lehetőséget, hiszen megjelent a Bruno Banani legújabb férfiaknak készült illata, az Absolute Man."Egy izgalmas illat férfiaknak, akik tudják mit akarnak és egyszerűen ellenállhatatlanok a nők számára. Olyan férfinak, aki élvezi az élet minden pillanatát, mert tudja, hogy a nők mire vágynak.  A klubban ő az egyetlen, aki lazán, nyugodtan üldögél, míg a többi férfi kemény erőfeszítéseket tesz, hogy lenyűgözze a nőket a táncparketten; ők azonban nem ezt akarják.  Ő csak hátradől, stíröli a nőket és vár...vár, hogy ők tegyék meg az első lépést. Ha egy nőnek megakad rajta a szeme, elfelejt minden más férfit maga körül. Azonnal tudja: ő az, akit akart. Stílusa természetes és magabiztos. nyugodtsága egyszerűen lehengerlő. Rabul ejt minden női szívet pajkos mosolyával és a huncut csillogással a szemében. És ő, a nő, már nem tehet semmit, tudja, hogy közelebb kell kerülnie hozzá…"Hogy magáról az illatról is essen szó, azoknak akiket ez a kis bevezető lenyűgözött. 
Az illat nyitánya igazi energiabomba, mely a fagyasztott gyümölcsökből és a vibráló fűszerekből kevert energia ital accord köré épül – laza, pozitív hangulatba hozva viselőjét. Az alapjegy az ellenállhatatlan érzékiség kifejezője: az igazi férfiasságot az ámbrás-fás jegyek adják, melyet a csábító tonkabab és a vanília érzékisége tesz teljessé némi magabiztossággal ötvözve, hogy elragadó legyen a nők számára.
Kapható 30 ml, 50 ml és 75 ml kiszerelésben.

És akiknek ez még nem lenne elég, szeretném felhívni a figyelmeteket egy kihagyhatatlan lehetőségre.

A „Méret a lényeg” promóciónk alkalmából kedvenc celeb parfümjeid közepes kiszerelését kis kiszerelés árában kaphatod meg, ami kb. 30%-os megtakarítást jelent!

 
Megoszlanak a vélemények arról a régi mondásról, amely szerint „a méret a lényeg”. Szerintünk ez a tényező igenis fontos, legalábbis a parfümök kiszerelésében biztosan. Idén Valentin-nap alkalmából februárban a közepes kiszerelésű Naomi Campbell, Christina Aguilera, Dita von Teese, Avril Lavigne és Gabriela Sabatini termékek kis kiszerelés árában kaphatóak. 

Nehéz eldönteni melyik illattal csábítsd el a szerelmesek napján párodat? Csábító és ellenállhatatlan lennél vagy inkább nőies? Játékos, huncut énedet szeretnéd inkább megmutatni? Bármelyik illat mellett is döntesz, ezt a lehetőséget kár lenne elszalasztani. Hisz’ a méret most tényleg számít.

 Szerintem ez egy nagyon jó kis lehetőség, ti mit gondoltok? Kihasználjátok az akciót?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése