2014. február 11.

Bruno Banani Woman EDT

Még nem igazán esett szó a blogon parfümökről, de úgy gondoltam, ha találok valami olyat ami megér egy bejegyzést, akkor megosztom veletek.


 Általában évszakonként szoktam váltani a parfümjeim, persze ez nem ezt jelenti, hogy évente négyszer vásárolok új illatot, hanem egyszerűen csak előveszem a régebbieket, mert általában nem szoktam elhasználni egy üveggel.
 Ősszel és télen az édesebb, fűszeresebb, erősebb illatokat kedvelem, míg tavasszal és nyáron pedig a könnyed, friss illatokat. 
Így tehát kitalálhatjátok, hogy ez a parfüm egy úgymond komolyabb, karakteresebb illat. Igaz, hogy a fő illatjegyei a narancs, frézia és az őszibarack, mégsem tartozik a könnyed illatok közé. Nálam nagyon tartós, ha reggel használom még este is érezhető.




A csomagolása nagyon tetszik, különleges és csajos. Igazából nincs semmi olyan dolog amit kifogásolhatnék benne.




Ti milyen parfümöt használtok, ismeritek ezt? Esetleg Ti is váltogatni szoktátok évszak szerint, vagy van egy tuti illat amit mindig használtok?


1 megjegyzés:

  1. anyum kedvence *-* én már szemeztem vele, imádom az illatát, és mivel "anya centrikus" vagyok, vagy egy eredetit, vagy egy utánzatot be fogok szerezni :)

    VálaszTörlés