2013. szeptember 17.

Szemceruza a lágyabb tekintetért

Fiatalkorom hajdanán én is, mint sok másik sorstársam csak és kizárólag fekete szemceruzát voltam hajlandó használni, akkoriban eszembe sem jutott, hogy más színekkel is kísérletezzek. Állandóan szemceruza függőségben éltem, mert a természet kibabrálását is orvosolni szerettem volna, mivel sajnos alsó szempillákkal igen csak spórolt nálam. Aztán az évek múlásával szerettem volna, ha nem annyira kemény tekintet néz vissza rám a tükörből és elkezdtem más színeket is használni. Azóta is nagyon jó barátságban vagyunk, én és a barna szemceruzám. Sokkal természetesebb, lágyabb tekintetet biztosít. 

De természetesen ebből sem mind egy, hogy milyet választunk a vízvonalunkra, mert általában ott vérzik el az összes. Elfolyik, elmaszatolódik, elmászik, vagy ne adj isten meg sem fogja a vízvonalat. 

Sokfélét próbáltam már, csillámosat, mattot, krémeset. 

Ma egy újabb barna szemceruza tesztjét hoztam nektek, reménykedve abban, hogy örök barátságot kötünk.



A csomagolás nagyon kis egyszerű. Fehér, hegyezhető ceruza forma, a végén jelölve, hogy milyen színű. Ezt jó dolognak tartom, mert nálam pohárban vannak, így könnyedén el tudom tudom dönteni, még a reggeli sietségben is, hogy melyik színt szeretném használni.











természetes fényben                                                                                  vakuval

Az állaga megfelelő, kicsit talán krémesebb, mint az átlag. Könnyen használható, már egy húzásnál is megfelelő eredményt érhetünk el, de az intenzívebb színért többször kell átmenni a vízvonalon. A tartóssága vízvonalon nem a legjobb, pár óra elteltével újra kell húzni. De ennyivel azért nem elégedtem meg, hiszen többféleképpen is ki lehet használni egy jó ceruzát, mint ezt is. 

Tusvonalat tökéletesen lehet húzni vele, és a krémességéből adódva szuper füstős hatású sminket is készíthetünk vele, valamint ha éppen elutazunk, vagy ha szeretjük az all in termékeket, akkor a szemöldök kiigazítására is használhatjuk, és nem mellesleg ezen felhasználási módoknál viszont lerobbanthatatlan. 

Bár az ára nem éppen pénztárcabarát és nem is kapható a drogériákban, mégis mellette szól, hogy a legkiválóbb természetes anyagokból készül és nem tartalmaz semmiféle káros anyagokat ( mint pl. parabének, szintetikus színezékek, bismuth oxykloridot). Így akinek fontos, hogy mit használ a sminkelése során azoknak bátran ajánlom, csakúgy mint kontaktlencsét viselő érzékeny szemű sorstársaimnak is.


Ha megtetszett a termék, akkor az E-makeup oldaláról tudjátok megrendelni.


Ti használtok barna színű szemceruzát?

A terméket az E-makeup biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése