2013. szeptember 24.

Harangvölgyi HydroCare szérum

Örömmel fogadtam amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Harangvölgyi HydroCare szérumot. Az igazat megvallva, így közel a 28-hoz, már azt mondom ideje felvenni a harcot az öregedés jeleivel, ami nálam a szemem alatti táskákban, puffadásban és apró ráncocskákban nyilvánul meg. Nem mondanám azért, hogy olyan szőrnyű a helyzet, de kíváncsi voltam, hogy ez az öregedésgátló, hidratáló szérum segít-e ezeken a problémákon.
Őszintén szólva eddig én nem nagyon hallottam a Harangvölgyi kozmetikákról, így először írnék pár mondatot róluk.

''Harangvölgyi  - szalonok, Harangvölgyi - termékek és Harangvölgyi -  koncepció: negyedszázad tapasztalata, hagyományai és családi titkai  a szépségápolás és a bőrfiatalítás szolgálatában. A fiatalság megőrzése, a szépségápolás tudományos megközelítése és a természet csodáinak maradéktalan tisztelete több mint 25 éve áll központjában  a Harangvölgyi -  család munkásságának.

A kortalan szépség iránti szenvedély egy fodrász nagymamánál kezdődött, aki a kor legnagyobb sztárjait fésülte szeretettel és alázattal közel 60 évig, majd a nemzetközi viszonylatban is nagy elismerésnek örvendő kozmetikus édesanyánál folytatódik, végül a legkisebbik leány is örökli a generációs hagyományt és a szépségápolás mesterségét a bőrfiatalítás   legkorszerűbb megoldásai felé tereli, gondosan ügyelve a természetes alapanyagok és életmód generációról - generációra öröklődő igényére.

Harangvölgyi Anna anti-aging specialista   folytatva a családi mesterséget, gyermekkora óta szenvedélyesen kutatja a harmonikus szépség időtálló recepjeit, nemzetközi konferenciákon  saját fejlesztésű termékeivel képviseli a hazai kozmetikai ipar innovatív megoldásait. Elkötelezett híve a természet és a professzionális technológiák találkozásának, egyaránt csodálattal tölti el a természet ereje és az emberi kreativitás határtalansága.
Mit jelent ez? Sosem feledni az ősök tudását és mindig szem előtt tartani a legkorszerűbb megoldásokat: ennek a két útnak az ötvözete találkozik a Harangvölgyi -  szépségszalonok filozófiájában.  Hazai és nemzetközi konferenciákon, valamint a világ legszínvonalasabb esztétikai kongresszusain hirdeti az öregedési folyamatok természetes úton történő lelassítását, mert csak a természet tisztelete révén érhetjük el a minden nő és férfi által vágyott állapotot: a kortalan szépség harmóniáját. "
A cégnek két üzlete van mindkettő Budapesten. Az egyik az Ó utca 36, míg a másik a Jeney utca 1/B szám alatt található.
Ez a szérum a termékcsalád alfája és omegája. Természetes alapanyagokból álló öregedésgátló termék, mely azonnali hidratáltságot és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, különlegesen magas hyaluronsav és kollagén tartalmának köszönhetően. 

A szérum csomagolása egyszerű. Az adagolófej számomra praktikus, sokkal jobban szeretem ezeket a típusokat amibe nem kell belenyúlkálni. Viszont egy hátránya is ez egyben, mert nem tudom, hogy az utolsó cseppet hogyan fogom kinyerni majd belőle.



Az illata meglehetősen érdekes, még sohasem érezem ehhez hasonlót. Az állaga nagyon kellemes, se nem kimondottan krémes, sem nem habos. Könnyen  és hamar beszívja a bőröm, szerencsére semmiféle csípő érzést nem tapasztaltam, amire a cég felhívta a figyelmünk, mert az a bőr dehidratáltsága miatt lenne.



A kérés az volt, hogy először 3 napig csak az arcunk egyik oldalán használjuk. Látható különbség nem volt, viszont érezhető annál inkább. A bőröm sokkal rugalmasabb, puhább lett. 
Ezek után már a teljes arcomon használva, több nap elteltével egészen jó kis változások történtek. A bőröm rugalmasabb és puhább lett, a szemem alatti puffadás is enyhült, valamint a szemem körüli apró ráncocskákat is "feltöltötte". Nagyon kíváncsi leszek, hogy huzamosabb használat után milyen mértékű változásokat okoz majd a bőrömön. Mindenesetre nagyon bizakodó vagyok, hiszen már ez is nagy változás és öröm nekem.

Végezetül egy kis fürdőszobai összkép a jelenleg használt termékek egy részéről:


Készítettem képeket a kezdeti állapotról és kíváncsi leszek huzamosabb használat mellett mennyire fog változni a bőröm összképe. Mindenképpen lesz még update ehhez a krémhez.

Ti használtok hidratáló krémet? Esetleg a ráncokkal is felvettétek már a harcot?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése