2013. szeptember 16.

Rita Ora együttműködik a Rimmel Londonnal

Elképesztő hír került napvilágra szeptember 12-én, mégpedig nem más, mint, hogy Rita Ora és a Rimmel London együttműködést kötöttek.



Aki nem ismerné az énekesnőt -de azt hiszem kevés olyan ember van-, annak csak pár dal címét említeném, mint a:

"Hot Right Now"



"How we do"



"R.I.P."

Az első albumának címe "Ora", mely a megjelenése után azonnal az Angol toplista élre került, majd nemzetközileg is nagy sikert aratott.

Az énekesnő egyedülálló, sokak által kedvelt, igazi brit stílusa hitelesen képviseli a kozmetikai márka ellenállhatatlan, színpompás, “ezt meg kell szerezned!” termék kollekcióját. Rita Ora figyelemfelkeltő megjelenése és személyisége mágnesként vonzza a média figyelmét, így tökéletes partner a Rimmel London számára, hogy együtt alkossanak meg a 2014-es szezonban egy ütős színekben pompázó rúzs és körömlakk kollekciót.

Ritát veleszületett ösztönös tehetsége vezérli egyéni stílusa kialakításában. Mindenfelől megannyi inspiráció éri, merít a hangokból, az életből, a zenéből, a divatból, a színekből, öröm és játékosság lengi körül. Csodált stílusában felfedezhetőek londoni gyökerei, öntudatos és dinamikus, ezek a tulajdonságok harmonikusan egészülnek ki a kifutók világának legtrendibb jegyeivel. 

Rita nagyon kedvesen és lelkesen ezt nyilatkozta a felkérésre:
“Én már kiskorom óta ismerem a Rimmelt és annyira izgalmas számomra, hogy ilyen neves márkával dolgozhatok együtt. Elmondhatom magamról, hogy “sminkfüggő” vagyok, imádok játszani a színekkel, és amikor meghallottam a lehetőséget, hogy saját kollekciót fejleszthetek ki a Rimmellel, számomra ez volt álmaim beteljesülése!”  

Nagy reményeket fűzök ehhez a kollekcióhoz, és remélem, hogy ütős és vibráló színeket tartalmaz majd a kollekció ami 2014 tavaszán kerül a nagyközönség elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése