2013. szeptember 18.

Ragyogó kékség-Avagy Heidi Klum új illata

Heidi Klum mindenki számára ismert szupermodell, színész, tévés személyiség és nem utolsó sorban szuper anyuka.


Már kiskorában körülvette a szépségipar, hiszen édesapja egy kozmetikai cégnél dolgozott, édesanyja pedig fodrászként. Így Heidit már elég korán, 18 éves korában egy modellversenyen reklámarcnak választották, és innentől kezdve már nem volt megállás, hiszen olyan helyeken dolgozott, mint Milánó, Párizs és Miami, majd átköltözött New Yorkba. Különböző magazinok reklámarcaként szerepelt és nagyon alakított a Victoria's Secret hírdetési kampányában is.

Már két parfüm is kapcsolódik a szupermodell nevéhez, az egyik a Shine, a másik pedig a Shine Rose, de ezen a téren sincs megállás, hiszen itt a harmadik Heidi parfüm a Shine Blue.


Az illat friss bergamott és görögdinnye életteli aromájával nyit, amit cseppnyi harmatos gyöngyvirág tesz izgalmassá. A szívillatban pezsgő tengeri-vizes jegyek tűnnek elő, amit csordultig telt rózsa és frangipani virág leng körül, szinte robbanásig fokozva az illat nőies kisugárzását. Az alapillatban felszínre kerülnek a kiegyensúlyozott fás akkordok, a cédrust és érzéki szantált modern pézsma egészíti ki. 

Heidi így mesél új parfümjéről: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!”

Az üveg designjére is gondosan ügyeltek, a parfüm csomagolása sugárzóan kék színben pompázik, elegáns arany szegélye az óceán csillogó víztükrét szimbolizálja. Akárcsak Heidi parfüm kollekciójának többi darabja, itt is az ikonikus ovális üveg forma jelenik meg kristály hullámokat idéző koncentrikus körökkel, amik visszatükrözik és szétszórják a fényt. Az átlátszó üvegen keresztül megpillanthatjuk a sápadt, kék színű parfümöt, a látvány vizes-levegős érzetet kelt. Végül a négyszögletes arany kupak, melyet körbeölel a ‘HEIDI KLUM SHINE BLUE’ felirat, tetején az egybefonódó HK monogrammal cseppnyi luxust ad a gondosan megtervezett megjelenéshez.
A parfümöt rejtő kartondoboz tökéletesen illeszkedik az üveg design-hoz. A fényes, ég-kék dobozon feltűnnek a koncentrikus körök, mintha vízcsepp keltette fodrozódó hullámok szaladnának rajta végig. Az arany szegéllyel keretezett panelben megjelenik a parfüm és Heidi neve, valamint a visszafogott logo, mind a kifinomult luxus jegyei.  


HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 15 ML    5399    HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 30 ML    7999    HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE DNS 75 ML    2569    HUF

BEVEZETÉS IDŐPONTJA: 2013 szeptember 

Teljesen meghozta a kedvem a parfümhöz ez a sajtóanyag, kíváncsi leszek élőben mennyire fog majd lenyűgözni.

Ti szoktatok hírességek által fémjelzett parfümöt "hordani"? Mely illatok a kedvenceitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése