2013. szeptember 26.

L'Occitane kézkrém shea vajjal

Bár a nagyon nagy hidegre még várnunk kell (szerencsére), én mégis szeretném megmutatni nektek a kedvenc kézkrémemet, ami nem más mint ez a kis csoda a L'Occitane-tól, méghozzá 20% shea vaj tartalommal.


Először a Pixiboxban találkoztam vele, igaz akkor csak egy kis 10ml-es kiszereléssel, de arra mindenképpen elég volt, hogy kipróbáljam és megszeressem. Akkor minden cseppjét elhasználtam. :)



Ezután óvatosan ugyan, de megrendeltem a 30ml-es utánpótlását is. Ez most lassabban fogy, hiszen nyár volt, de én ilyenkor is szoktam ápolni a kezeim mosogatás után és lefekvés előtt is. És nem is kell belőle olyan hatalmas mennyiség, valamivel több mint egy borsó elég a kézápoláshoz, eszméletlen gazdag krém.


A csomagolása nagyon kis praktikus, táskába dobos. Először azt hittem, hogy fém tubus lesz, de tévedtem, hiszen műanyag. A krémet könnyen ki lehet nyomni belőle.
Az illata valami eszméletlen finom, kellemes. Gyorsan beszívódik és nem marad olajos érzés utána. Nagyon hamar, már 1-2 használat után rendbehozta a szörnyen kiszáradt kezem és körömágyam, azóta pedig nagyon szépen szintentartja és állandóan pihe-puha a kezem.

Én már felkészültem a téli hónapokra is, hiszen már megrendeltem a 150 ml-es kiszerelését is, további szépségekkel együtt. :)

Milyen kézkrémet használtok? Ismeritek ezt a márkát, esetleg nektek is ugyanígy bevált?

1 megjegyzés:

  1. .ez volt az elso L'Occatine kezkremem, amit kiprobaltam. Tenyleg jo, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés