2012. május 10.

Áprilisi kedvencek

Bár már javában tombol a május és a szikrázó napsütés, amit egyáltalán nem bánok, de most visszatekintek az áprilisra a már jól megszokott kedvences poszt keretein belül.

A sminkelést kezdtem minimálisra venni mióta kijött a meleg.

Legtöbbet egy régebbi Maybelline paletta után nyúltam. Szép és jól variálható színeket tartalmaz. Ezt még feldobtam egy kicsit az Avon Supershock szemceruzámmal (Golden Fawn). Az arcomra a Rimmel Stay Matte alapozója került, már eléggé fogyóban van ami meglepett hiszen nagyon ritkán használok el egy egész tubus alapozót. Kiemelésre pedig a Milani Minerals pirosítómat használtam. Nagyon szép színe van. A számra az Avon rúzsa Apricot Mystery színben került. A körmeim is barack színben pompáztak legtöbbet Rimmel Apricot Punch lakkjával, ez egy régebbi széria, de nagyon szeretem.


Készítettem egy vakus képet is, hogy lássátok a szemhéjpúderek és a pirosító csillogását, szerintem gyönyörű.



Arcápolás terén nem újítottam be semmit, csak a már jól megszokott és imádott arcradíromat mutatom meg Nektek. Ez pedig nem más mint a Neutrogéna Visibly Clear Pink Gapefruit. Már a sokadikat fogyasztom el belőle és a pumpás kiszereléséből is, egyszerűen nem találtam jobbat.


A hajápolás két dologgal bővült. Az Avon-os hajvégápoló szérummal és a Gliss Kur pumpás hajregeneráló balzsamával.

Testápolás terén újra hódítanak nálam a gyümölcsös testápolók és egyre többször használok testpermetet is, valahogy a nagy melegben jobban szeretem mint a parfümöt, még ha többször is kell a nap folyamán használni.

Legújabb kedvenc az Avon cseresznyevirágos testápoló és testpermet. A Niveás tusfürdőt pedig egy Euros boltban sikerült beszereznem nevetséges 699 Ft-os áron a mérete pedig 750 ml. Egyébként is imádom a Niveás tusfürdőket, szerintem nincsen jobb náluk.

Most random kedvenceket nem mutatok, ellenben beszúrók két kedvencemet:

Adele: Someone like You



Michael Telo: Ai Se Eu Te Pego



1 megjegyzés: