2012. május 29.

Nivea Fitness Night 6.

"Örülhetnek a mozgás szerelmesei, mert a NIVEA és a Lite Wellness Club összefogásának köszönhetően idén is különleges aerobik- és fitneszprogramokon vehetnek részt. 


A közkedvelt éjszakai fáklyás SPINNING® mellett olyan izgalmas csoportos órákat is ki lehet próbálni, mint a Zumba, a  body ArtTM   és TRX®, sőt új órákkal is bővül az esti programkínálat: lesz Kangoo, Fight és Cross Fitness. Az est - a tavalyi népszerűségére való tekintettel- most is ingyenes szakmai szemináriumokkal kezdődik, ahol bárki megismerkedhet a például az egészséges sporttáplálkozással, vagy az állóképesség fejlesztésével. Ezt követően kezdődik az órák színes választéka benti és szabadtéri helyszínen egyaránt. A NIVEA Fitness Night-ot tombolasorsolás zárja, de érdemes korán érkezni, mert az első 300 résztvevőt garantált ajándékokkal várják a szervezők."


NIVEA Fitness Night
Időpont: 2012. június 15. péntek
Helyszín: Lite Wellness Club – Hegyvidék, 1123 Budapest Csörsz utca 14-16.



Nagyon ígéretesnek hangzik, és bár nekem kicsit messze van Budapest, úgy gondolom ha időm engedni fogja akkor biztosan ott leszek, mert számomra nagyon is fontos a mozgás és mellette természetesen az egészséges életmód is.


Ti sportoltok valamit? Elmentek a rendezvényre?

1 megjegyzés: