2012. május 18.

FTS Amaze szemhéjpúderek

 Fleur De Sante céggel eddig még csak az interneten találkoztam, a termékeikhez pedig még nem volt szerencsém. Lényegében egy kicsit az Avonhoz/Oriflame-hez hasonlítanám, hiszen itt is katalógusból lehet rendelni.

Az Amaze termékcsalád kedvezőbb árfekvéssel bír, és akciósan eléggé verhetetlen az ára a többi termékhez viszonyítva. Ezek után kíváncsi voltam a minőségére. A szemhéjpúdereket szemeltem ki első körben.
 Egy zöldet és fehéret



 és egy kompaktot amiben 5 szín kapott helyet



 Azt hiszem a zölddel mindig is hadilábon álltam és eddig csak egy szemhéjpúderem volt. Ezek után sem biztos, hogy tucatjával fogom vásárolni, de kezdek megbarátkozni vele.Fehér szemhéjpúderem pedig egyáltalán nincsen, illetve ami van amiből egy fikarcnyi színt sem lehet kipréselni, kivakarni. Régóta szerettem volna egy olyan szép fehér színt amit ha a belső szemzugba teszek, akkor felfrissíti a tekintetem.


Az Amaze szemhéjpúderek egységes  csomagolást kaptak, ami számomra különleges. A teteje csavaros, valamint az oldala gumiszerű borítású. Eddig ilyennel csak a Nars márkánál találkoztam. Meglehetősen minőségi megjelenést kölcsönöz neki. A csavaros tető jó is és nem is. Egyrészt jó, mert nagyon stabil, másrészt nagyon macerás csavargatni ha éppen siet az ember.






A zöld szín nagyon szép fémes, arany fénnyel. A fehér pedig valamivel mattabb, de igen erőteljes szín. A mintákat alap nélkül készítettem.



A másik szemhéjpúder egy paletta. Öt színt tartalmaz és a Storm névre hallgat. A csomagolása megegyezik a monokéval. A mérete természetesen sokkal nagyobb.



A színek között nincsen elválasztó ami kicsit macerásabbá teszi a felvitelt, mert az ecset simán bele tud mászni egyszerre két színbe is.



A képeket nézve nagyon pigmentáltak a színek. Sajnos viszont amikor használatba vettem kicsit csalódtam, mert a világos színek eléggé gyengék és a világos kék porzik is. Valamint alappal sem lettek erőteljesebbek.



Ezt leszámítva a két sötét szín nagyon tetszik benne, de általában azért választunk palettát, hogy az összes színt ki tudjuk használni.

Összességében a  mono szemhéjpúderek minőségét jobbnak találtam,és többször is nyúlok hozzájuk, azokat jobb vételnek tartom.


Ti mit gondoltok? Ismeritek ezt a márkát, vagy a termékeit? Szeretnétek sminket látni a termékekkel?






A termékeket a Fleur De Santé biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

1 megjegyzés: