2012. április 20.

Márciusi kedvencek és egy kis személyes

Először szeretnék bocsánatot kérni, hogy régóta nem jelentkeztem már, de azt hiszem ha elmesélem miért nem írtam biztosan megértitek. Egyrészt azért nem volt időm írni, mert éppen építkezünk a párommal. Jelenleg a burkolás fázisában tartunk és nemsokára érkeznek a festők is. Ezek után pedig nem marad más mint költözni. Fogalmam sincs meddig fog tartani mire mindent átpakolunk és rend lesz, de már nagyon várom :) Ebből következik az is, hogy mostanában csak olyan dolgokat vásároltam amire tényleg szükségem volt, mert nagyon sokba kerül/került a közös otthonunk építése, berendezése, csinosítása.
A másik ok amiért nem jelentkeztem, hogy az esküvőt is elkezdtük szervezni, igen most értünk meg rá, de ez a pillanat is eljött :) Kb. már 2 hónapja folyamatosan futkozunk ide-oda, hogy életünk legszebb napja legyen. :)
Ezek után lehet, hogy ritkábban tudok írni, de aki eddig rendszeresen olvasóm volt, bízom benne hogy az is marad. És itt szeretném megköszönni és köszönteni az új olvasóimat is akik az írásmentes időszakban iratkoztak fel.
Na de most már lássuk azokat a termékeket amiket márciusban a legtöbbet használtam. Még éppen beleférek az időbe. :)

Test- és arcápolás terén két újdonság is volt a hónapban. Nagyon szeretem őket, maradnak is velem a későbbiekben is.


HeliaD Aquaboom a jelenlegi arcápolóm, azt hittem, hogy a melegebb időben majd nem fog olyan jól szuperálni, de semmivel sem lett tőle fényesebb az arcom, mint más arcápolótól amiket eddig használtam. De talán egy hibáját azért érzek, mégpedig nem érzem annyira hidratáltnak a bőröm mint amennyire kívánná. Szóval ha elfogy váltani fogok. Esetleg adhatnátok tippet. hogy Nektek mi vált be.
Dova Summer Glow önbarnító. Nem akarnám túlragozni, nagyon szeretem és szép színem lett tőle, valamint elérhető áron lehet beszerezni ami nem egy hátránya.


Sminkelés terén nem vittem túlzásba, eléggé rohanosak voltak a reggeleim. Catrice bézs színű hab állagú szemfestékét használtam alapnak. Arra került az Arual szemhéjpúdere vagy a Catrice quattro legvilágosabb színe attól függően milyen kedvem volt. A Sigma ecsetem még mindig kedvenc és az is marad, nem találtam jobbat a krémes dolgok felvitelére. Legújabb szerelmem a Supershock golden fawn színe, nagyon jól mutatott és tartós is. A szemöldökömet Avonos szemöldökceruzával szedtem ráncba reggelente. Nagyon hasznos, hogy a végén kefe is van, így át is tudjuk igazítani pillanatok alatt. A néha megjelent pattanásokat a Müller saját márkás korrektorával fedtem le. Szeretem ezt a korrektort, régóta használom, mert csökkenti a gyulladást és szárító hatása is van. Ez a hónap inkább szájfényes volt, nagyon finom illata van ennek a Too Faced Glamour Gloss szájfénynek ami a Beautybay-es rendelésemben volt. Az arcomra legtöbbször az Avon Ideal Flawess alapozója került. Amikor felkenem krémes, de utána púderes lesz a végeredmény. Szépen fed, de sajnos nem tart sokáig a maga 9
grammjával.


Kiegészítők közül is voltak kedvenceim. A két gyűrű e-bayes rendelés, a nyaklánc pedig a téli Tescos kiegészítő vásárlásom eredménye.

Ismeritek valamelyik terméket? Esetleg kedvencetek Nektek is?


6 megjegyzés:

  1. Grat a költözéshez és a közelgő esküvőhöz :))
    Arcápolónak pedig az Avon Solutions termékeit tudnám ajánlani :)

    VálaszTörlés
  2. Hát nem irigyellek :) Én is estem már át építkezésen :)
    Az esküvőtökhöz gratulálok :)
    Én is nagyon szeretem a Dove önbarnítóját, nagyon szép színem lesz tőle :)

    VálaszTörlés