2012. április 26.

Astor már 60 éve


Az Astornál idén elérkezett az ünneplés ideje! A népszerű dekorkozmetikai márka 60 év elképesztő sikerét ünnepli, az évfordulós ünneplés pedig a márka arca, azaz Heidi Klum főszereplésével zajlik – aki az Astor művészeti tanácsadójaként a buli szervezését is maga felügyeli. 


 Mivel egyetlen születésnap se teljes egy torta, vagy a ’Boldog Szülinapot’ eléneklése nélkül, Heidi mindkettőt elhozta a maga szenzációs szupermodell stílusában! Mivel mindig készen áll egy kis szórakozásra, az ASTOR rajongóit meglepte egy születésnapi dallal, amit az Astor 60 éves smink innovációja és szakértelme tiszteletére adott elő.


Az esemény kedvéért készített különleges fotókon Heidi szó szerint semmi mást nem viselt, csak az Astor színeit, ezzel ünnepelve a márka 60. évfordulóját. 

A világhírű sminkes, Joanne Gair olyan mesterművet alkotott, mely valóban a színek történetét meséli el.  Heidi 12 órát töltött azzal, hogy türelmesen figyelte, amint a festmény életre kel. „Ez volt azt hiszem, a tizenharmadik alkalom, hogy Joanne testfestett. Nem bánom, ha ennyi ideig nyugton kell ülnöm – ez a művészet egy élő darabja, amelynek megtiszteltetés a részévé válni. Szomorú látni, ahogy a lenyűgöző fotózást követően eltűnik a lefolyóban, mikor lemosom.”
 
Az ünnepi szellem jegyében íme azok a termékek, amelyekre az Astor a legbüszkébb:

Soft Sensation Vitamin & Collagen rúzs

Ez a vitaminnal dúsított hidratáló rúzs puha ajkakat varázsol a szenzációs színért. Az ápoló formulában A, C és E vitamin, valamint kollagén található, hogy segítsen puhítani, kiegyenlíteni és megvédeni az ajkakat. Az ajkak hidratáltak, amitől dúsabbnak és egyenletesebbé válnak. Amikor az ajkak ilyen egészségesnek néznek ki, megérdemlik, hogy látványos színek kerüljenek rájuk.

Eye Artist Paletta

Tegyen róla, hogy a szemei feltűnővé váljanak a színektől! A profi sminkesek által inspirált Eye Artist Paletta öt egymást kiegészítő, összemosható, hosszantartó szemhéjpúder árnyalatot foglal magába. Könnyű elismerésre méltó eredményt létrehozni a kétvégű applikátor segítségével, valamint a csomagolás hátoldalán található könnyű, lépésről-lépésre megírt utasításokat követve. Mostantól Ön is elkészítheti a szemhéjfestések széles skáláját a visszafogottól a lélegzetelállítóig.

Lacque Deluxe körömlakk

A prémium kategóriás körömlakk, a Lacque Deluxe exkluzív Lycra®-gazdag formulája akár tíz napig tartó gazdag, briliáns színt és ragyogást ad. Mindemellett gyorsan szárad, és könnyű felvinni Salon Pro ecsetének köszönhetően, mely teljesen befedi a körmöket egyetlen húzással, hibátlan végeredményt nyújtva.

Big & Beautiful Boom! szempillaspirál

Az Astor bemutatja a Big & Beautiful Boom! szempillaspirált, amely egy szempillantás alatt hatalmas pillákat varázsol. Most hosszú, vastag szempillái lehetnek a Big & Beautiful Boom! Ultra Black spirállal, amely látványos hosszt ad exkluzív, nagyméretű keféjének segítségével, mellyel egyetlen réteg is elég az egyedi krémes formulából. Egy szem, egy réteg – nincs szükség újratöltésre. Ez az új fegyvere a lenyűgöző pillantáshoz!

Nekem a márkától inkább lakkjaim és rúzsaim vannak, de nagyon szeretem őket és meg vagyok velük elégedve. És a mai nappal egy pirosítóval is bővült a palettám amit a Facebookon már megmutattam.

Ti hogy álltok ezzel a márkával? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése