2012. április 27.

Napi frizura

Közel egy éve vad hajnövesztésbe kezdtem. Akkor kb. a fülemig ért a hajam de nem éreztem annyira megfelelőnek, nőiesnek magam, így jött az elhatározás. Eléggé nehéz ez a dolog. Nem mondhatom, hogy nem nő a hajam, mert arra nincsen panasz, inkább az a nagyon zavaró, hogy vannak stádiumok amiket túl kell élni, mert akkor  sehogy sem áll a hajam.
Eldöntöttem, hogy teszek ezen állapot ellen és valamit kreálgatok a hajamból, talán így könnyebben vészelem át azt az időszakot.
Arra gondoltam, hogy amikor sikerül valami elfogadhatót csinálnom, akkor megírom bejegyzés formájában, ezzel is egy új színfoltot viszek a blog életébe.
Sajnos nincs aki fotózzon így azt saját magam oldom meg, ezt nézzétek el nekem.
 Valamint eddig inkább az arctalan bloggerek köréhez tartoztam pont azért mert senkit sem találtam aki lefotózott volna, de úgy döntöttem, hogy ezen változtatok és megmutatom, hogy ki rejtőzik a sorok között, mert egy idő után unalmassá válhat, hogy csak teszteket, akciókat és előzeteseket olvadtok a blogon.

Remélem pozitív lesz majd a fogadtatás és örültök neki, hogy mostantól az arcomat is látjátok majd.Először is mutatnék egy régebbi képet, amikor még rövidebb volt a hajam. Azt is szerettem, mert könnyebb volt kezelni.


És itt egy kép ahol már hosszabb volt valamennyire.

 Aztán megint levágattam tavaly nyáron.

És akkor jöjjön a jelenlegi állapot.Mit gondoltok?

4 megjegyzés:

 1. Nekem röviden jobban tetszett. :)

  VálaszTörlés
 2. Én örülök, hogy láthatlak :$ őszintén szólva szuperül állt az első képen a hajad *-*
  Mekkora és milyen haj a célod ?:)

  VálaszTörlés
 3. Örülök hogy látok rólad képed:)
  Erre a hajhosszra volt egy kedvenc frizurám,amit hülye módon nem fotóztam le,pedig egyszerű és (szerintem) jól is néz ki.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm lányok :)
  Thündérke: Azt hiszem, hogy még egy pár centit szeretném ha nőne. Igazából az esküvőig (szeptemberig) amekkorára nőne kb. addig növeszteném.
  Ms.Xixin: És milyen volt az a frizura? :)

  VálaszTörlés