2013. július 29.

Avon Planet Spa Bali Botanica testradír

Amikor megjelennek az első melegebb napsugarak, akkor előkerül és a fő helyet foglalja el a fürdőszobámban a testradír. Bár az igazat megvallva télen is ugyanolyan fontos szerepe van az elhalt hámsejtek eltávolításának, én akkor hajlamosabb vagyok megfeledkezni róla. 

Eddig már nagyon sok márkát kipróbáltam, de még nem találtam meg a kedvencemet, viszont a csomagolását tekintve a tubusosat preferálom jobban és azon túl is azt, amiben a radírozó szemcsék tusfürdő szerű, folyékony anyagban foglalnak helyet. Ma egy ilyen testradírt hoztam Nektek.

A jelenlegi 11-es katalógus újdonsága közé tartozik a Planet Spa termékcsalád legújabb terméke a Bali Botanica testradír. Ezen kívül a család tagja még egy testápoló balzsam és egy arcmaszk is.
A csomagolása tubusos és 200 ml-es. A színe kifejezetten tetszik, a tenger jut róla eszembe. A logó arany színű, ami nagyon jól kiemelkedik a csomagoláson, a többi információt is így kellett volna megoldani, mert beleolvadnak a kék színbe.
 Egészen új formát, csomagolást kapott egyébként a Planet Spa termékcsalád szinte össze tagja, nekem így jobban is tetszenek.
Eddig amiket próbáltam a termékcsaládból, mind beváltak és volt amiket már (arcmaszk, arcradír) újra is vásároltam.



A radírozó szemcsék nagyon aprók és finoman dörzsölnek, használata után puha lesz a bőröm.
 Az illata eszméletlenül jó, kellemes virágillata van, ami a használata után is megmarad a bőrön és a fürdőszobában egyaránt. Örülnék neki, ha tusfürdő is lenne ebben az illatban. :)


Heti 1x-2x szoktam használni. Ekkora kiszerelés egész sokáig elég lesz, és ha addig nem telek be az illatával lehet hogy újra is vásárolom majd, mert a hatásával nagyon elégedett vagyok, puha bőr és kellemes illat. :)

 És ami legjobb az egészben, hogy a jelenlegi katalógusban 2db Planet Spa termék csak 2198 Ft.



Szoktátok radírozni a bőrötöket? Van bevált terméketek?

5 megjegyzés:

  1. Nekem a thaiföldi lótuszvirágos a kedvencem tőlük, mert krémes is egyben, így azután a legpuhább a bőröm mindig, akár testápoló nélkül is. Ez is megvan, nemsokára befogom majd, mert érdekel, van-e olyan jó, mint amaz :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már én sokszor nézegettem azt, de mindig lebeszéltem róla magam. De most eléggé kíváncsivá tettél :)

      Törlés
    2. Ha szereted az édesebb illatokat, akkor biztosan tetszeni fog. Sokkal enyhébb illat, mint pl. a kókusz, ennél jobban nem tudom meghatározni. Enyhén radíroz csak, így volt, hogy naponta használtam. :-)

      Törlés
    3. Ősszel és télen imádom az édesebb illatokat. :) Ezek szerint a hidegebb időben is fogok radírozni hála neked! :)

      Törlés
    4. Remélem, szeretni fogod, nálam nagy becsben van, az biztos :-)

      Törlés