2013. július 4.

Bronzosíts-Lily Lolo Waikiki bronzosító



Bevallom őszintén, eddig  nem ismerem ezt a márkát, de amióta kapcsolatba kerültünk azóta igencsak felkeltette az érdeklődésem, hiszen ezek a sminktermékek természetes alapanyagokból készülnek és minden káros anyagtól mentesek.

Egy kicsit a márkáról és a termékekről:

A hivatalos magyarországi forgalmazó az E-makeup. Az oldaluk webshopként is üzemel, és minden információt megtalálunk a termékekről, valamint hogy az adott terméket hogyan használjuk, hogy hozzuk ki belőle a maximumot, ezt ráadásul még videó is segíti. 
Szerintem igazán igényes és hasznos a honlap kialakítása.

Én most elsőre egy bronzosítót szeretnék Nektek megmutatni, hiszen igen csak most van itt az ideje.  A Waikiki árnyalatot birtoklom, ez a legvilágosabb szín, ezen felül még két sötétebb árnyalat kapható.


A termék por állagú és egy kis műanyag tégelyben foglal helyet, ami meglehetősen masszív. A kupak tekerős, amibe tudunk önteni a bronzosítóból, én így egy kabuki ecsettel vittem fel, de egy nagy púderecsettel, vagy pirosító ecsettel is kipróbáltam már. Szerintem attól függ, kinek melyik áll jobban a kezére.





Mint látjátok, ez nem a teljes kiszerelés, hiszen csak 0,75 gramm, de ez is iszonyatosan sok. Én praktikusnak
is tartom, hogy mintát is lehet rendelni, hiszen egyrészt mi lányok több színt is szeretünk kipróbálni, másrészt még az ára is kedvezőbb.

A bronzosító nagyon szép, arany fényű. Ezt az árnyalatot mindenképpen a világos bőrű lányoknak ajánlanám.








Most minden megrendelés mellé július 2-től 16-ig nagyon helyes kis textilzsákocskát adnak ajándékba.



Mit gondoltok az ásványi termékekről? Ismeritek ezt a márkát?

A terméket az E-makeup biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése