2013. január 6.

Avon szemhéjalapozó/ Avon eyeshadow primer

Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, amikor megláttam a katalógusban, hogy az Avon is előáll egy szemhéjbázissal. Sajnos nekem eléggé olajos a szemhéjam, így ez nálam nagyon sarkallatos pont, hogy megtaláljam az igazit. Jelenleg az Arteco bázisát használom, viszont nekem annyi problémám van, hogy vele nem élénkek annyira a színek, mint nélküle.
Szóval nagy reményekkel rendeltem és kíváncsian vártam, hogy mit nyújt.


A csomagolása a már jól megszokott fekete karton, semmi extra.


 De úgy gondolom, hogy nem is kell a csomagolásnak extrának lennie.
 Rögtön szemet szúrt, hogy bár a katalógusban Supershock felírat található a dobozon, a megrendelt terméken ez nem található, valamint külön nevet is kapott az árnyalat, mégpedig a ligt beige nevet.


A termék csomagolása olyan mint a Supershock szemhéjtusoké, vagyis műanyag csavaros kupak és üveg tartó.



A bázisnak mint már említettem színe van, amitől először megijedtem, hogy talán sötét lesz, de szerencsére nem így lett. Szeretném felhívni a figyelmeteket, akik más szemhéj alapozóhoz szoktak óvatosan nyúljatok bele, mert nagyon lágy, krémes dolog.





Eldolgozva nagyon szépen idomul a szemhéjunk színéhez és matt felületet eredményez.

Ezek után már nagyon vártam, hogy hogyan teljesít majd élesben, de először kipróbáltam a kezemen, és nagyon meglepődtem, hogy  mennyire felerősíti azokat a színeket amik egyébként eléggé gyengén teljesítenek.

bázis nélkül                           bázissal

                            bázis nélkül                                                   bázissal

Ezek után gyorsan ki is próbáltam, hogy lássam élesben hogyan teljesít. Mivel éppen itthon voltam nem csináltam kész sminket, csak egy kis szemfestést.
Nagyon jól tapad hozzá a szemhéjpúder és nagyon jól el lehet rajta dolgozni.


Aztán ahogy teltek az órák egyre jobban beigazolódni látszott amitől féltem, vagyis kezdett beülni a redőkbe és valamiért kezdett eltűnni a szín a szememről.

4 óra múlva
És végül estére teljes volt a katasztrófa.



Sajnos nekem, mivel ennyire olajos a szemhéjam nem jött be, de biztos vagyok abban is, hogy akit nem ilyen  szemhéjjal áldott meg a sors, annak nagyon jól fog teljesíteni.

Ti milyen bázist használtok? Próbáltátok már ezt?


12 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam, de már megrendeltem. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire válik be. Kicsit izgulok azért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi leszek nálad hogy teljesít majd :)

      Törlés
  2. Köszi hogy megmutattad milyen:)az Artdeco ilyet nem csinál..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is maradok az Artdeconál, egyelőre :)

      Törlés
  3. Én is most vacillálok, hogy mi legyen...még van idő ezt megrendelni az első katalógusból, vagy inkább vegyem meg az Artdecot a Müllerben egy picit drágábban, mert nagyon sok jót hallottam róla. Amúgy nekem is olajos a szemhéjam, eddig csak a Catrice applikátoros bázisa vált be. Nem akarok össze-vissza minden szemhéjalapot felvásárolni, hogy aztán a nyakamon maradjon. Szerinted mit csináljak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Catrice bázisához nem volt szerencsém, viszont próbáltam eddig Urban Decay, NYX, Essence, Avon, Artdeco bázisait és azt kell mondjam, hogy még mindig az Artdeco vezet, mert 8 óra után is ugyanolyan a sminkem mint induláskor. Úgy gondolom, ha megvan rá a kereted, akkor az Artdecot nem fogod megbánni :) Ja, és nem mellesleg nagyon, de nagyon sokáig elég. :) (Nekem már egy éve megvan és még mindig van benne és kb. minden nagy sminkelek nagyjából)

      Törlés
  4. ó, akkor ezt meg sem próbálom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem olajos a szemhéjad, akkor nincs kizárva, hogy jó legyen. Mondjuk nekem túl habos, krémes az állaga és ebből kifolyólag úgy gondolom nem is tartana valami sokáig.

      Törlés
  5. Én is megrendeltem, kíváncsi leszek rá... az essence szemhéjalapot használom per pillanat, de mivel a többi termék a super shock vonalból bejött, adtam egy esélyt ennek is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többi Supershock termék nekem is nagyon bejött, ezért is adtam neki egy esélyt. Viszont nekem az essence alap sem jött be, ebből is látszik hogy mennyire mások vagyunk és nem mindenkinek ugyanaz válik be :D

      Törlés
  6. A BeYu-t tudom ajánlani, nekem is olajos a szemhéjam nagyon... de azzal ha este elmentem bulizni és hullamód bedőltem aludni, még másnap ébredéskor is olyan volt a sminkem, mintha majdhogynem akkor kentem volna fel... (tudom, nem szabad, rossz kislány... :) )

    VálaszTörlés
  7. Nekem az Artdeco vált be, már a második tégelyt használom :) . A NYX-et próbáltam még, de az nekem katasztrófa volt.

    VálaszTörlés