2013. január 31.

Rimmel Apocalips- Galaxy (301)

A Rimmel újdonságai közé tartozik az Apocalips ami egy folyékony ajakrúzs, mely a rúzs és a szájfény legjobb tulajdonságait egyesíti egy új formulában.
 Krémes és fényes mint egy szájfény, intenzív mint egy rúzs, én ezzel tudnám jellemezni.
Még sohasem volt ennyire szép, élénk sötét színű ajakkencém, sem rúzsban sem szájfényben. Valahogy mindig tartottam a sötét színektől.

A csomagolása olyan mint egy szájfény. Minden információ megtalálható rajta, mint márka, szín (kód), szavatosság, űrtartalom. Nekem a kupakja különösen tetszik, olyan mint a drágakövek szögben való csiszolása. Szép, és különleges.

Ahogy letekerjük a nyakánál is láthatjuk a színt, és ez a rész szűkített, így amikor kihúzzuk az applikátort az lehúzza róla a felesleget.Az applikátor ferdén vágott, nagyon puha és flexibilis, így nagyon precízen fel tudjuk vele kenni a terméket.A színe gyönyörű, mint a bogyós gyümölcsöké, apró ezüst csillámos.


Tartósságára nincsen panasz, mert evés és ivás nélkül 3-4 órát is kibír, majd szépen egyenletesen kopik, nem ül bele a redőkbe. Az illata is kellemes, édeskés és talán gyümölcsös.

Kezdek megbarátkozni a sötétebb színekkel általa.

Javasolt fogyasztó ára 1899 Ft, és január végétől kapható 8 színben.Azt hiszem, hogy fogok vásárolni belőle egy világosabb színt is, mert engem teljesen meggyőzött.

Tetszik Nektek? Ki fogjátok próbálni?

A termékeket a Coty Hungary Kft. biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

2 megjegyzés:


  1. Mindenképp szeretném kipróbálni, szeretem a folyékony rúzs, ajaklakk és ki tudja milyen néven futó ajakkencéket :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó terméknek találom, képeken látva szépen pigmentáltnak tűnik. :)
    http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    VálaszTörlés