2012. május 26.

Urban Decay 15th Anniversary palette

Aki szokott olvasni az tudja, hogy nagyon rajongok az Urban Decay márkáért. Még régebben írtam, hogy sikerült két palettát beszereznem melyek közül az elsőről már írtam is Nektek.
Sokat filóztam, hogy megvegyem-e ezt is, mert túl színesnek találtam és tartottam tőle, hogy nem használnám ki és csak a fiókban lapulna. Meggyőztem magam és nem is bántam meg, mert egyrészt vannak benne natúr színek is amivel jól lehet variálni az élénkebbeket, másrészt a Naked palettával együtt is szuperül lehet használni.


Tudom, hogy nem számít újdonságnak ez a termék már, de mindenképpen említést érdemel, hiszen imitált darabként igazán különleges színeket rejt magában.




Bársony tartóba helyezték az egész palettát és a csomagolása is igazán szép. Nekem főleg a széle tetszik és a tetején a márka jelzése.A tetejénél meg kell említeni, hogy borzasztóan gyűjti az ujjlenyomatokat.





A tetejét levéve egy hatalmas tükör kapott helyet. Ez nagyon klassz, de nekem ez a levehető megoldás nem igazán jön be, sokkal jobban szeretem a kinyitható palettákat. Viszont eddig még sajnáltam szétszedni ezt a különleges csomagolást.

15 szín foglal helyet benne, a natúrtól a színeseken át a sötétekig.


sikeresen belenyúltam már a kibontáskor :(


A minősége olyan mint a többi UD szemhéjpúderé. A mintákat alap nélkül készítettem, jól látható hogy mennyire pigmentáltak.

b-j midnight rodeo, midnight 15, vanilla, flow, chase, tainted, junkshow, omen, evidence, deep end, deeper, M.I.A, ace, blackout, half truth
 Kedvenceim a natúr színek után az omen és az evidence. A leggyengébb talán a blackout, azt építgetni kell.


Mit gondoltok a palettáról? Nektek van a márkától terméketek? Szerintetek is szuper vagy csak a felhajtás nagy körülötte?




4 megjegyzés:

  1. *_* Jaj, de örülnék, ha egyszer meglepne ezzel valaki. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színek!
    A minőségük remek, mondom ezt mint a két Naked paletta rettenetesen büszke tulajdonosa :D

    Most egy mono szemhéjpúdert szeretnék tőlük beszerezni, mégpedig az SWF nevezetű rózsaszín csodát.

    VálaszTörlés
  3. deszéééép, a deep end árnyalat nagyon tetszik

    VálaszTörlés