2012. május 11.

Maxiruha körkép

Imádom ezeket a ruhákat. Bár még csak egy darabom van, biztosan tudom, hogy ezen a nyáron többet is be fogok szerezni. Nagyon praktikusak hiszen egyaránt hordhatjuk őket magas sarkú, ill. lapos cipellőkkel, papucsokkal. Vannak köztük teljesen hétköznapi darabok, de alkalmiak is egyaránt.

Körülnéztem pár bolt kínálatában és biztosan elmondhatom, hogy számomra a H&M és a Mango kínálata tetszik a legjobban. Hoztam Nektek is pár képet kedvcsinálóként.

Nézzük először a H&M kínálatát. Ezek a ruhák 5990 Ft körül vannak, kivéve az utolsót az valamivel több.





bár nem az én ízlésvilágom, de mindenképpen említést érdemel :)
Most pedig a Mango-ban lévő ruhák következnek. Meg kell hogy mondjam, ezek jobban tetszenek és minőségibb daraboknak is tűnnek. Az áruk is eléggé borsos, mert 20.000 Ft-tól kezdődnek. Az igényesebb, alkalmibb darabok pedig ennél is drágábbak.

















igazán szép alkalmi darab
Találtam maxi ruhákat hosszú ujjal is, ez számomra kicsit furcsa. Inkább olyan kimonó jellege van ezeknek a daraboknak. De ízlések és pofonok :)


Úgy gondolom, ezek a ruhák inkább a magas lányoknak előnyös választás, valamint a minták variálásával nagyszerűen el lehet tüntetni a felesleges párnácskákat is.

Ti mit gondoltok? Szeretitek ezeket a maxi ruhákat?


4 megjegyzés:

  1. a mango fehér, alul virágos és az elegáns piros nagyon tetszik, kár, hogy ott olyan drágák. H&M-ben láttam még nemrég egy félvállas elegánsabb darabot 12000ért. nagyon szeretem az ilyen ruhákat, bár nekem csak egy van. :)

    VálaszTörlés
  2. Mivel alacsony vagyok, így nem áll jól, meg kövérít engem:D szóval felejtős :) . De másokon nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. A H&M-es fekete pánt nélküli tuti, hogy H&M-es? Kérdezősködtem több Budapesti üzletükben, de nem látták még azt a ruhát :S

    VálaszTörlés
  4. Tamara: A képeket a H&M oldaláról (http://www.hm.com/hu) illesztettem be májusban.

    VálaszTörlés