2011. június 5.

Legújabb lakkjaim- teszt

Nemrég voltam az Euro Familyben ahol a következő lakkokra tettem szert. Igazából nem fűzök hozzájuk nagy reményeket, mert a Lora lakkokból és a QY lakkokból is 2db volt 290Ft. De egy próbát mindenképpen megérnek. Nagyon tetszenek ezek a színek.



A QY lakkokból azért van csak 3db, mert a negyediket a barátnőmnek adtam. A jobb szélén lévő JF lakk pedig fodrászkellékesből való, olyan 300Ft körül volt. Őt már használtam francia alapnak és elég jól bírta a strapát.


Nektek melyik tetszik? Van ilyen márkájú lakkotok? Nálatok hogy szuperál?

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek Kedves olvasóim. A fejléc alá készítettem kis fülecskéket, hogy jobban tudjatok tájékozódni. Sajnos nem tudom, hogy linkeket hogyan lehetne beszúrni. Aki esetleg tudja, hisz nagyon sokatoknál van ilyen funkció, kérem segítsen! :) Köszönöm szépen.

5 megjegyzés:

  1. ilyesmi JF nekem is van, szerintem nem rossz, Lorából meg pont ugyan ilyenem van, de szerintem nem lakk, hanem nyálka, mert egyszerűen nem szárad meg

    VálaszTörlés
  2. nekem is a lila tetszik a legjobban! Nagyon jó színe van!

    http://mindennonek.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. JF lakkom nekem is van..egy színtelen és egy nagyon szép élénk piros őket szeretem, Lorám is van egy pink de azt nagyon nem szeretem..mert egy nap után már nagyon durván pattog le..sőt ha esetleg hosszabb ideig vízben van a kezem akkor még hamarabb lejön..

    VálaszTörlés
  4. Huu hát a lora lakkokal ugy vagyok, hogy ugy agyon vanak dicsérve, de egyszerüen nem visz rá a lélek, hogy vegyek ... :S
    Jo olvasni, hogy vanak negativ tapasztalatok is, mindenki nem áriázik rolluk :D
    Az QY lakkoknak szép a szine :D *-* föleg a középsönek tetszik

    VálaszTörlés