2011. május 20.

Nars Misfit- Teszt

A sminkjeim között nincsenek drága márkák, mert eddig nagyon jó alternatívákat találtam magamnak. Talán a legmárkásabb dolog egy szemceruza amit a Kedvesemtől kaptam ajándékba. Azt nem mondom, hogy nem szeretnék én is luxus márkák sminktermékei közül válogatni, de egyenlőre nem érzek késztetést, hogy kiadjak annyi pénzt 1 termékre, ha megtalálom ugyanazt olcsóbban.
Bár egy jó szemhéjalapozóért  bármennyit képes lennék adni, mert ez a mostani NYX-es valamiért visszafogja a színeket. De erről egy következő bejegyzésben szeretnék írni.

 Csak zárójelben szeretném megjegyezni, hogy a "drága" szó mindenkinek mást jelent. Mert lehet, hogy ami nekem már drága, az valakinek normál áron van. Szóval ezt mindenkinek a pénztárcája dönti el.


Akkor ennyi bevezető után már azt is elmondhatom, hogy ezt a szemhéjpúdert a barátnőmtől kaptam, mert nem is olyan régen átnéztük a sminkes dolgaimat és rá kellett jönnöm, hogy van 1-2 szín ami hiányzik a készletemből. Többek között ilyen a zöld és a kék is. Szóval ebből az okból kifolyólag lepett meg, és milyen jól tette! :)
Erről a szépségről van szó:
promókép googleról





Kicsit még szoknom kell ezt a színt, attól függetlenül, hogy sokatoknak ez egy átlagos zöld, de mint mondtam még soha nem volt ilyenem.
Szép párosítás ezzel a natúr színnel, nagyon tetszik. Hétköznapi sminkek állandó terméke lesz, ha jobban megbarátkozunk. :)
Magáról a termékről semmi rosszat nem tudok elmondani. Könnyű felvinni és szép, pigmentált színeket tartalmaz. Tartósságát tekintve olyan mint a többi szemhéjpúderem, mivel szemhéjalapozót használok alá, és így egy egész napot kibír.
Az árról nem tudok nyilatkozni, mert ajándék.

Ismeritek ezt a márkát, esetleg van is valamilyen terméketek belőle? Nektek melyik szín számít még "idegennek"?

5 megjegyzés:

  1. A zöld szín tőlem a legidegenebb.:S

    http://doriiiblogja.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Dórii Pedig a te barna szemedhez a zöld nagyon-nagyon jól nézne ki-
    Nekem mincs olyan szín, ami távol állna tőlem. De van egy csomó minden, amit én soha nem raknék fel a fejemre: világos, jeges rózsaszín magában, csili-vili glitteres akármilyen szín magában etc.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a zöld. Én is ilyen natúrabb, arany árnyalatokkal szoktam párosítani. Tökéletes nappalra és felerősítve buliba is.:) Úgyhogy tényleg érdemes megbarátkozni vele.:)

    VálaszTörlés
  4. Wow, zöldet még én se próbáltam! Illetve a narancs is kimaradt eddig, de szerintem az ki is fog.

    VálaszTörlés
  5. hat tolem emssze all a kek....nem tudom mert de nem kedves hzozam :P mikor lesz a nyeremenyjatekodnak eredmenyhirdetese?

    VálaszTörlés