2011. május 26.

Avon online katalógus 2011/8. kampány

Ismét itt van egy újabb kampány, szuper termékekkel. Csokorba fűztem Nektek azokat az oldalakat amiket érdemes megnézni. Persze ezek mellett az egész katalógust át tudjátok lapozni, méghozzá ha IDE kattintatok.

Az összes Solutions termék új külsőt és új hatóanyagokat is kapott. Én a Complete Balance termékcsaládot használom és meg vagyok vele elégedve.


A színmegújító ajakrúzsok fantasztikus áron kaphatóak.


Perfect Wear termékek a 10-es kampánytól új külsőt kapnak, ezért érdemes erre az összeállított szettre lecsapni.


A bronzosítóknak is eljött az ideje, amik szintén nagyon jó áron kaphatóak. Nekem a gyöngyök vannak meg, de ez az ecsetes megoldás is szuper, mert nem kell külön 2 terméket magunkkal hordanunk.


Egy új termékcsalád a Glazewear Shine, nekem a Nectart sikerült beszereznem, amiről holnap érkezik a teszt.Akik szeretnek strandra, vízpartra járni ideális választás ez a táska. Elég nagy, sok dolog belefér.


A következő termékre, a folyékony szemhéjfestékre nagyon kíváncsi vagyok, mert ideális lenne nyárra ha tényleg nem kell alá szemhéjalapozó, mert nem gyűrődik meg a szemünkön. Szeretnék beszerezni belőle párat. És a négyes szemhéjpúdereknél is találunk 2 új variációt.


Remélem meghoztam a kedveteket az új katalógushoz. Valami esetleg megfogott benneteket?

1 megjegyzés: