2011. május 6.

Avon- Precision glimmer

A jelenleg legtöbbet használt szemhéjpúdereimet szeretném Nektek megmutatni. Szinte minden nap ezek közül választok, valahogy újra megszerettem őket.
Igen, jól látjátok, hogy nagyon hasonlítanak a Max Factor szemhéjporaihoz. :)




Egyetlen hátrányuk van, de az elég nagy. Sajnos ebben a kiszerelésben borzasztóan nehéz őket használni. Viszont nagyon hamar orvosolni lehet a hibát, mégpedig át kell tenni őket pici kis tégelyekbe. Sajnos azokat most nem tudom megmutatni, mert abban használom őket és az nincsen jelenleg itthon.

white

deep purple

golden turquoise

lilac

pinky peach

A pinky peach volt ez első amit még anno beszereztem próbaképpen (ezért is más a csomagolása-ő a legrégebbi példányom), és azóta a többi is a szívemhez nőtt.

természetes fényben, vaku nélkül

napsütésben
Szerintem csodaszépek, főleg napsütésben jön elő a csillogásuk. Én szemhéjalapozóval használom és úgy 8 órát simán kibír.

Az összes katalógusban lehet kapni, és persze még jó pár színben elérhető. Tervezem is, hogy beszerzek még.

Az ára változó, de néha ki lehet fogni belőle egy jó kis akciót. A mostani katalógusban 1.299Ft.

Ismeritek ezeket a szemhéjporokat? Nektek melyik szín tetszik a legjobban?

2 megjegyzés:

  1. Egyértelműen a kék a legjobb <3 :) Én is szemeztem már ezekkel de még nem mertem bevásárolni. Kicsit idegenkedek a "nem hagyományos" szemhéjfestékektől, béna vagyok és csak azokat tudom jól használni.

    VálaszTörlés
  2. A 2011/9es kampányban majd meg lehet őket vásárolni 349Huf-ért, ha veszel mellé Solutions terméket. Akkor biztosan veszek párat:)

    VálaszTörlés