2011. április 13.

Púder kérdés

Felmerült bennem egy kérdés, méghozzá azzal a megjegyzéssel kapcsolatban amit Krisztinka írt az előző postomhoz. 
Én az alapozóm fixálására mindig használok púdert, (mert a T-vonalam elég hamar befénylik) méghozzá Maybellintől a Pure Powder Compact-ot.


Sajnos ezt nálunk már nem lehet kapni, amit nagyon sajnálok, mert nekem nagyon bevált. Legutóbb a barátnőmtől kaptam ajándékba és most elgondolkodtam azon mit fogok használni ha ez elfogy.
Igaz még nem időszerű, de már kezdem látni a karikák körvonalait :)

Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy Ti mit használtok, mi vált be Nektek a legjobban?

6 megjegyzés:

  1. nincs sok Mac termékem, sőt... De a Studio Fix púdert semmire nem cserélném, és január óta szinte minden nap használom, de még mindig nem látszik, hogy fogyott volna belőle. Szóval lehet, hogy drága, de nagyon sokáig elég.

    VálaszTörlés
  2. Nekem az Oriflame Air Soft powder, asszem extrafinom porpúder a magyar neve, illetve mikor melegebb van (vagyis forróság), akkor a mattítósuk. De igazából csak Oriflame-seket próbáltam, komoly különbségeket nem fedeztem fel, de elégedett vagyok velük.

    VálaszTörlés
  3. Christy lehet csal az emlékezetem,de mintha Müllerben láttam volna ilyen púdert,ha tudsz menj el egybe és érdeklődj,de nekem nagyon úgy rémlik hogy van.

    VálaszTörlés
  4. Max Factor Creme Puff - én ezt használom, és nagyon szeretem. MAC-et akartam venni, de kipróbáltam ezt előtte, és bejött, úgyh ennél maradtam.

    VálaszTörlés
  5. Rimmel Stay Matte púder. Nem rossz, de nekem is nagyon hamar befénylik a T-zónám...

    VálaszTörlés
  6. Ms.Xixin: köszönöm, hogy szóltál.amint arra járok megnézem, talán nem kell lemondanom róla :)

    VálaszTörlés