2011. április 16.

Egy kicsit más...

Ez egy rendhagyó bejegyzés lesz, és nem is tervezek több ilyet, mert ezt a blogot nem emiatt indítottam el.
Igazából pár gondolatot szeretnék Veletek megosztani.
Akkor bele is vágnék.
Nagyon jó érzés nekem, hogy már 159-en olvastok hivatalosan és szeretném azoknak is megköszönni akik nem nyilvánosan olvasnak. Szerintem egy blog írójával ez a legjobb dolog ami történhet, hogy olvassák és elfogadják, elismerik a munkáját.
Nagyon sokatoknál látom, hogy az olvasás és az elfogadás megvan, de sajnos az elismerés hiányzik. Nálam az elismerés abban nyilvánul meg, hogy a rendszeresen olvasott blogokon megpróbálok minél többször megjegyzést hagyni. Főleg akkor, ha a bejegyzés tetszett és a végén esetleg még egy kérdést is megfogalmazott a blog írója. Elismerés még az is, ha egy termékteszt hatására vásároltok meg valamit és arról is kapunk visszajelzést mi blogírók.
Nekem nagyon sokat jelentenek a kommentek amiket kapok Tőletek és ez úton is szeretném megköszönni mindazoknak akik a megjegyzésükkel színesítik a blogom és segítik a munkámat, legyen szó akár pozitív, akár negatív visszajelzésről, hisz az ember mindenből csak tanul.
Titeket is szeretnélek megkérni Drága olvasóim akik csak elolvassátok a bejegyzéseim és továbbálltok, hogy szánjatok 1 percet rám és a többi blog írójára is, mert ezek a blogok NEKTEK szólnak.


Köszönöm, hogy elolvastátok :)

Szép estét és jó bulizást annak aki belevág az éjszakába :)

7 megjegyzés:

  1. Ez nagyon kis aranyos volt!!! Köszönöm én is a munkád/munkátokat! :)

    VálaszTörlés
  2. NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! A poszttal pedig egyetértek :) Remélem szép napod van ma :)

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon szépen és pontosan meg volt fogalmaza gratulálok....és köszi hogy írsz és törődszazzokkal akik olvasnak millió puszy ....hű és kicist lusta kommentelő olvasod....puszy

    VálaszTörlés