2011. április 25.

Max Factor Lipfinity

Én is beletartozom azon szerencsésekbe akik kaptak tesztelésre termékeket Adrienntől. Ezúton is szeretném megköszönni Neki.


Az én rúzsom a 300-as Essential Pink nevet viseli. Gyönyörű színe van. Rózsaszín barackos fénnyel. Igazából fénnyel csak addig rendelkezik amíg meg nem szárad. :)
Maga a termék úgy működik, hogy először fel kell vinni a rúzs az applikátorral, várni kell vele kb. 1 percet, addig rászárad a szánkra, majd a stifttel rá kell kenni a szájfényt.
A termékről én is ugyanazt tudom elmondani, mint Évi.
Sajnos ez a termékük nem a legjobb, mert nagyon szárítja a számat és nem egyenletesen kopik, hanem először a szám sarkából. És nem is kopik le teljesen. Ha újra kentem, akkor pedig látszott a nem lekopott rész.
Sajnálom, mert a színe gyönyörű.
Viszont, talán egy kis segítséget tudok nyújtani azoknak akiknek ilyen termékük van. Elkezdtem kísérletezni, hogy hogyan lehetne mégis kihasználni, és arra jutottam, hogy nem várom meg, míg megszárad a rúzs rész, hanem egyből "rákeverem" a szájfény részét is. Tudom, hogy ezzel összekenjük a stiftes részt teljesen, de nekem így sikerült egy elfogadható rúzst kreálnom belőle.
Nektek van ilyen terméketek? Mi a véleményetek róla?

2 megjegyzés:

  1. Ki fogom próbálni ezt a megoldást, hátha nálam is javít valamit a helyzeten. :)

    VálaszTörlés
  2. I like your blog !
    If you like French fashion, I invite you to visit mine and tell me what you think :) and maybe follow if you like, because it means a lot to me !

    xx



    www.coralieslooks.com -FRENCH FASHION BLOG

    VálaszTörlés