2014. július 3.

Megújult az Eucerin pH5 termékcsalád
A bőr a legnagyobb emberi szerv: akár két négyzetméternyi felületével ez az egyik legfontosabb védelmi vonal számos külső és belső hatással szemben. Az egészséges bőr és annak védőrétege szabályozza a test és a környezet közti kapcsolatot, valamint hozzájárul az általános jó közérzethez is. Az Eucerin® pH5 termékcsalád mindennapos védelmet biztosít korunk egyre fokozódó külső hatásaival szemben, és segít a bőrnek, hogy hatékony testőrünkké váljon. A pH5 termékek közül ugyanis sok tartalmaz dexpanthenolt, amely képes visszaállítani a bőr természetes pH-értékét, és támogatja a bőr regenerálódását.
 https://public.bn1304.livefilestore.com/y2pdONna5trDy5ak4Jn0Tw1NpGZYy2VMTfXIWOuk_x14jeUJZduf2wAWl6AUYc0FH2Tbys2C3ZaCd_Nwyze7FhFAfRKImTs0GkEIYpMTktURi0/ECN_14468_pH5_Range4_PR.jpg?psid=1


Dexpanthenol – támogatja a bőr saját, természetes védő funkcióját

Bizonyított hatékonysága és bőrbarát tulajdonságai miatt a dexpanthenol régóta használt aktív hatóanyag a bőrápolásban. Ismert tény, hogy felgyorsítja a sebgyógyulást, és azáltal, hogy megköti a vizet a bőr felső rétegeiben, optimalizálja a bőr nedvességfelvevő és -megtartó képességét. „Miután dexpanthenolt juttatunk a bőrre, a szervezet B5-vitaminná alakítja át, amely a koenzim-A egyik összetevője, és javítja a legfelső bőrréteg regenerálódását, ezáltal erősíti a bőr természetes védőrétegét” – mondta Dr. Alexander Filbry, a Beiersdorf Termékfejlesztési és Dermatokozmetikai Laboratóriumának vezetője. „A hatékony regeneráló képessége miatt választottuk a dexpanthenolt aktív hatóanyagként számos Eucerin® pH5 termékhez.” A tanulmányok azt mutatják, hogy a dexpanthenol enyhíti az olyan tüneteket, mint a bőrhúzódás, hámlás és kipirosodás, ezért optimális aktív hatóanyagként szolgál az érzékeny bőr számára.

„A bőrnek kortól és állapottól függően különböző igényei vannak: például egy hatéves gyereknél egy egyszerű hidratáló általában még elégséges a bőr megfelelő állapotának biztosításához, ugyanakkor a bőr öregedésével egyre fontosabbá válik a bőr védőrétegének és középső rétegének az ápolása, valamint a regeneráló folyamatok támogatása. A gyümölcsökben – például a citromban és az almában – található antioxidánsok és a flavonoidok is nagyon hasznosak az oxidatív stressz és a különböző károsodások megelőzésében, segítségükkel a bőr egészsége javítható. Ugyanakkor elmondható, hogy kortól függetlenül a bőr – különösen az érzékeny bőr – olyan ápolást igényel, amely megerősíti és regenerálja védekezőképességét” – ezt már Dr. Enzo Berardesca, a római San Gallicano Bőrgyógyászati Intézet Klinikai Dermatológia osztályának igazgatója magyarázza.
A regeneráló bőrápoló termékekkel történő bőrápolás mellett adunk néhány tippet, amelyeket betartva biztosítható a bőr védőrétegének egészsége és rugalmassága, ugyanis az életmódunk is hozzájárulhat ahhoz, hogy bőrünk hatékony testőrünkké  váljon.

 https://public.bn1304.livefilestore.com/y2pdkqz6W8byyh4sc_5F8_KLv_3tGqQbaGNz4b5F7k8WVG3docT8Q9PwxZQNR3ijX9IXTBcVRGTukX-tzDch1XCDkUfhoHNc4NSgAI8LNnE-50/ECN_14461_pH5_Leg_PR.jpg?psid=1


  • Kerüld a glikációt, azaz ne főzd az ételt túl sokáig, ilyenkor ugyanis nem történik meg a cukrok és az aminosavak káros átalakulása.
  • Egyél E-vitamin tartalmú ételeket, például mogyoróféléket és magokat, mivel ezek segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát.
  • Használj fényvédő termékeket még télen is, és ne tedd ki a bőröd túl sokáig UV sugárzásnak. Ezzel megóvhatod bőröd a napfény káros hatásaitól.
  • Próbáld meg kerülni a hosszú és túl forró vizű tusolást. Ez károsíthatja a bőr védőrétegét.
  • Használj bőrvédő dexpanthenolt tartalmazó bőrápoló termékeket tusolás vagy fürdés után, például Eucerin® pH5 Intenzív testápolót.
  • Mozogj – a sport kívül és belül is jótékony hatású a test számára. 
  • Figyelj a megfelelő mennyiségű alvásra, mivel éjszaka a regeneráló folyamatok gőzerővel dolgoznak, köztük a bőrt érintő folyamatok is.
  • Viselj olyan anyagú ruhákat, amelyek nem irritálják a bőrt, például pamutot vagy lenvásznat.
  • Igyál megfelelő mennyiségű vizet, mivel az javítja a bőr véráramlását, és aktiválja az anyagcserét.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!
Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer (pumpás)
400 ml
3 035 Ft
Eucerin pH5 Bőrkímélő tusfürdő
200 ml
1 955 Ft
Eucerin pH5 Olajtusfürdő
200 ml
2 845 Ft
Eucerin pH5 Olajtusfürdő (pumpás)
400 ml
4 715 Ft
Eucerin pH5 Olajfürdő
400 ml
3 980 Ft
Eucerin pH5 Intenzív krém
75 ml
2 980 Ft
Eucerin pH5 Intenzív testápoló
200 ml
2 800 Ft
Eucerin pH5 Intenzív testápoló (pumpás)
400 ml
4 835 Ft
Eucerin pH5 Kézkrém
75 ml
1 575 Ft
Eucerin pH5 Lip Aktív ajakápoló
4,8 g
755 Ft
Eucerin Bőrápoló olaj
125 ml
4 060 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése