2014. július 3.

Úti pipere összeállítás a Niveától




 A könnyű smink természetesen a nyaralás során sem maradhat el. Városnézéshez, romantikus vacsorához, vagy éjszakai kiruccanáshoz is tökéletes lehet a NIVEA BB Bőrszépítő Hidratáló Arckrém, mely több termék hatását egyesíti: friss, egységes arcszínt kölcsönöz, elfedi az apró bőrhibákat, de a hatás mégsem lesz vaskos, vagy maszkszerű. Mindeközben a könnyű krém csodásan hidratál, és 10 -es faktorszámú UV szűrővel segít megvédeni a bőrt a nap káros sugaraival szemben. Az ásványi anyagokat, B5 provitamint és egy leheletnyi alapozót tartalmazó BB krém minden bőrtípusra alkalmazható.
(Ajánlott fogyasztói ára 2149 Ft.)



A strandon, napozás előtt, illetve a nap végén nem árt megszabadulni a sminkmaradványoktól. A NIVEA Frissítő Arctisztító Kendő egy lépésben alaposan és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és akár a vízálló szempillaspirált is.
 De nem csupán ezért praktikus: több terméket ki tudsz vele váltani, így nem kell külön tonikot, sminklemosót, vagy arclemosót tenned a neszesszerbe, és abban is biztos lehetsz, hogy véletlenül sem fog kifolyni a táskádban. Könnyű és praktikus, ráadásul az E vitamint és Hydra IQ-t tartalmazó formula nem csak tisztít, hanem segít megőrizni a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát is. A törlőkendők egyébként is jó szolgálatot tesznek, főleg akkor, ha egy csöppség is részt vesz az utazáson. A NIVEA Toddies Törlőkendő kényelmesen használható, a teljes bőrfelület tisztítására alkalmas, és használat után akár a wc-be is nyugodtan bedobható, hiszen biológiailag lebomlik.

(A Frissítő Arctisztító Kendő ajánlott fogyasztói ára 1309 Ft, a Toddies Törlőkendőé 889 Ft.)

A nyaralás kapcsán az első gondolataink egyike, milyen csodás lesz heverészni, pihenni a napon, tengerparton. A napozókrémek óriási kínálatából érdemes olyat választani, ami a teljes család számára megfelelő védelmet biztosít, így elég egy flakonnal bedobni a strandtáskába. A Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray könnyű, áttetsző formulája gyorsan felszívódik, hűsít és nem hagy ragacsos nyomot a bőrön, ezért a nagyobbacska gyerekek, vagy a párunk is szívesen fogja venni, ha a pumpás alkalmatossággal óvjuk bőrüket a nap káros hatásaival szemben.

Vízálló, FF20, FF30 és FF50 faktorszám változatokban kapható, így az úti célnak, vagy bőrünk adottságainak megfelelően választhatjuk ki a leginkább megfelelő terméket.
A legkisebbeknek speciális készítményekre van szükségük, hiszen az ő bőrük még nem olyan fejlett, mint a nagy tesóké, vagy éppen a miénk. A Gyermek Zseb-Naptej kimondottan számukra lett kifejlesztve, ráadásul a legkisebb táskában, vagy a zsebünkben is elfér, így mindig kéznél van, és bármikor megismételhetjük a krémezést, amikor szükségesnek ítéljük.

 Az ultrakönnyű és ragadásmentes formula néhány mozdulattal felvihető és hamar beszívódik. FF50-es faktorszámban kapható, vízálló termék, de fürdőzés után újra be kell kenni a napsugárzásnak kitett bőrfelületet, hogy a kezdeti védelmi szintet továbbra is fenntarthassuk.
(A termékek ajánlott fogyasztói ára: Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray FF20 / 4099 Ft; Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray FF30 / 4499 Ft; Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray FF50 / 4599 Ft; Gyermek Zseb-Naptej FF50 1399 Ft)


A tenger frissességét és az aranyló napfényt becsempészheted a fürdőszobába is a Hawaii Flower & Oil tusfürdővel, melyben ápoló olajok gondoskodnak bőröd regenerálásáról. Ezt azonban egy nyaralás során érdemes speciális, napozás utáni termékekkel is segíteni.

 Ha már megszoktad a zuhanyzás közben használható testápolók kényelmét, akkor van egy jó hírünk: már beszerezhető a napozás utánra ajánlott változat, mely egyszerre frissíti fel és nyugtatja meg bőrödet. A Napozás Utáni Zuhanyzás Közbeni Frissítő Testápoló különleges összetevői gyorsan felszívódnak a nedves bőrbe, leöblítése után, a zuhanyból kilépve pedig nincs szükség további napozás utáni hidratáló termék használatára.
 A gyors zuhany után azonnal öltözködhetsz, így egyetlen perc sem megy kárba a nyaralás során: kezdődhet a következő program!
(A Hawaii Flower & Oil tusfürdő ajánlott fogyasztói ára: 749 Ft, a Napozás Utáni Zuhanyzás Közbeni Frissítő Testápoló ára: 2199 Ft)


A kaolin púdert tartalmazó Powder Touch izzadásgátló formulája rendkívül hatékony, ezért bízhatsz benne még a legmelegebb városnézős napokon is.

Ha a stift kiszerelést választod, abban is biztos lehetsz, hogy nem nehezíti el a táskád. Gyorsan szárad, a bőr tapintása pedig puhává, és simává válik, ráadásul akár 48 órán keresztül is megbízhatóan véd az izzadás ellen. Különleges, púderes illat pedig biztosan elvarázsol!
(Ajánlott fogyasztói ára: 829 Ft)


Amikor utazásra készülünk nem az ajakápoló lesz az első, ami eszünkbe jut a csomagolás közben. Mégis fontos gondolnunk ezekre a hasznos apróságokra is, hiszen az ajkaknak is fokozott hidratálásra és napvédelemre van szüksége a nyaralás ideje alatt. A Labello Sun Protect magas fényvédő tartalommal óvja az ajkakat a leégéstől, a Hydro Care pedig lágyan hidratálja, hogy csókolnivalóan frissek és vonzóak maradjanak.


 
(Mindkét termék ajánlott fogyasztói ára: 799 Ft)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése