2014. július 3.

Artdeco Baked Eyeshadow-Marbled Brown

Még a júniusi Pixiboxhoz kaptam előfizetői ajándékként ezt a szempúdert. Általában nem nagyon viszem túlzásba a színeket sminkelés közben, inkább a natúr vonalat részesítem előnyben, így külön örültem ennek a barna szemhéjpúdernek.


A csomagolása nagyon szép, minőségi hatása van és teljes mértékben táskabarát. A tartóssága is teljesen rendben van, nálam simán kibír egy egész napot szemhéjalappal. 




Szerintem nagyon szép színe van, tökéletes nappali sminket lehet készíteni vele. Összességében örülök, hogy hozzájutottam ehhez a szemhéjpúderhez, mert eddig a displayen állandóan elmentem mellette, amióta megvan azóta napi szinten használom.

A bejegyzés zárásaként  szeretném megmutatni Nektek a legújabb családtagunkat, aki már április óta bearanyozza a napjainkat :)



Volt aki előfizetett a Pixiboxra? Szeretitek az Artdeco termékeit?

3 megjegyzés:

  1. De édes ez a kutyi <3 A Pixiboxra nem fizettem elő, pedig szerettem nagyon tavaly, amikor többször is rendeltem, viszont idén még egyre sem sikerült lecsapnom sajnos. Az Artdeco termékei nagyon jók, csodás az állaguk és jól fednek, és ez a szín jól ki is használható. Jól jártál vele :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon imádjuk! :) Én is maximálisan meg vagyok a márka termékeivel elégedve, aminek a pénztárcám örül a legkevésbé :)

      Törlés
  2. Idén még nem fizettem elő, de jövőre sanszos, mert idegölő ez a rendeléses hercehurca :D Nem is tudtam amúgy, hogy vannak előfizetői ajándékok is, így még jobban megérné :) Az augusztusi boxról szerencsére nem maradtam le :)

    VálaszTörlés