2014. június 20.

Eucerin Even Brighter Korrektor

Új termékkel bővült az Eucerin Even Brighter termékcsaládja, egy 5ml-es korrektorral, ami a pigmentfoltok, sötét elszíneződések, öregedési foltok, szeplők és sötét elszineződések ellen veszi fel a harcot.

 "Az UV-sugárzás, a hormonális változások és az oxidatív stressz a bőr túlzott melanin termeléséhez vezethet. Pigmentációs foltok, sötét elszíneződések, öregedési foltok és szeplők alakulhatnak ki, mely által a bőr egyenetlen színűvé válik. Az EVEN BRIGHTER korrektor stift termék bőrbarát, magas koncentrációjú B-Resorcinol hatóanyaga segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. A termék 4 hetes használata után a bőr színe egyenletesebbé válik, tónusa ragyogóbb lesz alap bőrszíntől függetlenül. A rendszeres használat során a bőr tónusa folyamatosan javul.
Illatanyag- és parabenmentes."

Személy szerint szeretem ezt a fajta korrektor kialakítást, mert nagyon kényelmes használni a szivacsos applikátort. Egyetlen hátránya talán, hogy nem lehet minden egyes cseppjét elhasználni a terméknek.
A korrektor teljesen átlátszó, hamar beszívódik. Az illata kicsit a ragasztóra emlékeztet, de használat közben hamar elillan.





Szerencsére nincsenek pigment foltjaim és egyéb elszineződéseim, így én inkább a régebbi pattanások megmaradt foltjaira használtam, amiket ha nem is tüntetett el maradéktalanul, de határozottan halványított rajtuk.
Bár az ára kicsit borsos, hiszen 4410 Ft, engem meggyőzött a halványító hatása és szerintem a pigment foltokkal is eredményesen venné fel a harcot. Szóval egy próbát mindenképpen megér, főleg ha valamilyen akció keretén belül jutunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése