2013. augusztus 30.

Max Factor Wild szemhéjpúder és szemceruza

Nekem is volt szerencsém kipróbálni a Max Factor legújabb termékeit, és ráadásként mi választhattuk ki melyik színt szeretnénk a kollekcióból magunkévá tenni.
Ahogy eddig olvasgattam más bloggerek tesztjét, véleményét, meg kellett veregetnem a vállam képzeletben, hiszen igen csak jól választottam.
A választottjaim pedig nem mások voltak mint a Burnt Bark nevezetű szemhéjpúder és a Caramel Rage nevű ceruza.



Az igazat megvallva egyik termékben sem csalódtam, maximálisan meg vagyok elégedve velük -nem úgy mint más bloggerek a többi árnyalatokkal-. A szemhéjpúder jól pigmentált, és egyszerűen csodálatos a színe, ami a fényviszonyokkal mindig más árnyalatban játszik. Nagy kedvencem lesz ősszel, az egyszer biztos.






A szemceruzát pedig kétféleképpen lehet használni, krémes mivoltát tekintve használhatjuk az egész szemhéjunkra, vagy csak kontúrozni. Tökéletes az állaga, könnyen satírozható, és mivel én mindig használok alá alapot, így természetesen lerobbanthatatlan. Sajnos, nálam alap nélkül nem igazán bírja semmi, mert 1-2 órán belül beleülnek a ráncocskákba, és ez ezzel is így volt.




Külön tetszik, hogy a ceruzát használtam az egész szemhéjamon, utána pedig a szemhéjpúderrel fixáltam, és már kész is volt egy egyszerű, gyors smink.

Ti mit gondoltok erről a kollekcióról? Vásároltok belőle valamit?

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, megnézem a drogériákban. Köszi a tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Én mindig nagyon szerettem a Max Factort, még sose sikerült csalódni benne. Tetszenek ezek az árnyalatok, tökéletesek őszre :)

    VálaszTörlés