2013. február 14.

Katy Perry a Grammyn Rimmelben feszített



A los angeles-i Grammy díj átadó gálán a Rimmel diktálta a divat trended. A szupersztár Katy Perry sminkmestere, Jake Bailey angol stílusban készítette el a művésznő sminkjét és ehhez mást nem is választhatott volna, mint a Rimmelt, az igazi londoni márkát. 

A díjra Katy Perryt a “Wide Awake” számában nyújtott előadásért a “Legjobb pop szóló” kategóriában jelölték.  Jake a smink elkészítéséhez a Rimmel Kohl Kajal szemceruzát használta fekete árnyalatban, ezzel emelte ki a szempilla vonalát, majd a Rimmel Glameyes szemhéjpaletta-trió “Orion” (621) színeivel kontúrozott. A gazdag, dúsan pigmentált Rimmel Scandaleyes szempillaspirál segítségével festette meg a szempillákat, a szemek kiemelésének csodás, telt, érzéki befejezésként.
Katy Perry arcbőrének finom, sima, egységes árnyalatához Jake a Rimmel Match Perfection Light Nude alapozót választotta. Az arc rózsás tónusát az almácskákra felvitt Rimmel mono Blush pirosító pinkes tónusával érte el, így a végeredmény sugárzó, hibátlan megjelenés. 
A teljes sminkhez a szájak festése is hozzátartozik, ehhez Jake a Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses ajakkontúr ceruzát, valamint a Rimmel Lasting Finish rúzs 206-os árnyalatát választotta.  

A termékek pedig szépen sorban a vizuális élményért:







 És íme a végeredmény:

 

Ti mit gondoltok a végeredményről?

2 megjegyzés:

  1. valamiért nem a rimmelen akad meg a szemem, hanem a mélyen dekoltált zöld rucin. no így még nem láttam Katy kisasszonyt...

    VálaszTörlés
  2. Great tips!

    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/04/going-nude.html

    VálaszTörlés