2013. február 13.

Itt a tavasz, feszesíts!

Hamarosan itt a tavasz és ismét előkerülnek a szoknyák és a rövidebb, lengébb ruhák. Ilyenkorra a legtöbb nő, velem együtt, a legjobb formájában szeretne lenni. Tehát ideje nekiállni -ha eddig még nem tetted- testünk feszesítésének és a narancsbőr elleni harcnak.
Természetesen ehhez hozzátartozik a megfelelő étkezés és a sportolás is, de mindezek mellett testápolással is sokat segíthetünk, ehhez hoztam ma Nektek pár terméket.

Nivea Q10 Bőrfeszesítő Testápoló TejA téli hónapokat követő regenerálódást, és a bőr feszességét is fokozza a Q10PLUS Bőrfeszesítő Testápoló Tej, mely a bőrben természetesen is megtalálható Q10 koenzimet tartalmaz, így hozzájárul a sejtmegújuláshoz. Intenzíven ápol, mégis gyorsan beszívódik, és megvédi a bőrt a kiszáradástól.

Q10 Plusz Bőrfeszesítő Masszázskrém

Ha egy fokkal hatékonyabbá szeretnéd tenni a bőrfeszesítést, érdemes rásegíteni egy kis masszázzsal. A problémás területek masszírozásával fokozhatjuk a vérbőséget, gyorsíthatjuk a terület anyagcseréjét, ezáltal elősegítjük, felgyorsítjuk a jótékony folyamatokat. Ehhez a művelethez kimondottan ajánlott a Q10PLUS Bőrfeszesítő Masszázskrém, melyet a has, a comb, és a fenék problémásabb területeire ajánlanak.

Q10 Plusz Bőrfeszesítő Narancsbőr elleni krémzselé


Ha a téli hónapok mozgásszegény életvitele, és az ünnepekhez kapcsolódó kalóriadús táplálkozás következményeként megjelent a narancsbőr is a fenék, vagy a comb területén, akkor már speciális készítményekkel érdemes harcba szállni az apró zsír-gömböcskék ellen. A Q10PLUS Bőrfeszesítő Narancsbőr Elleni Krémzselé rendszeres használatával akár két hét alatt láthatóan csökkennek a narancsbőr jelei, és még a masszírozást is megspórolhatod!

Én jelenleg a bőrfeszesítő testápoló tejet használom és kíváncsian várom a hatását. 
Ti használjátok valamelyik terméket?

Ti hogyan készültök a tavaszra? Testedzés, testápolás? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése