2013. január 16.

Nyereményem a Pixiboxtól


Karácsony után lettem figyelmes a Pixibox Facebook oldalán hirdetett játékra, miszerint 3 napon keresztül minden nap kisorsolnak egy nyertest, aki a második Pixibox boldog tulajdonosa lehet. Ehhez nem kellett mást csinálni, mint válaszolni a Fb oldalukon feltett kérdésre és regisztrálni az oldalukon.



Gondoltam én is teszek egy próbát, mert a vásárlásról sajnos lemaradtam. És milyen jól tettem, hisz a második nap rám mosolygott Fortuna. :)
Ők azonnal felvették velem a kapcsolatot, és január 2-án már a kezemben is tarthattam az első Pixiboxom.




Nem szeretném bemutatni a termékeket, hiszen rengeteg blogon olvashattatok már róluk. Viszont azt meg kell említenem, hogy a dobozban található kézrém nagyon fantasztikusan hidratál, így biztos hogy nagy méretben is meg fogom vásárolni, valamint a Travallo színe teljesen az én ízlésemet tükrözi és az Orly lakknak is nagyon örültem, igazi tavaszi pisztáciaszín.








Örülök, hogy kipróbálhattam a Pixiboxot. Az igazat megvallva az elsőt a képek és beszámolók alapján kicsit gyengének tartottam, de a második doboz már sokkal jobbra sikeredett.

Szeretném ezúton is megköszönni Pixiboxnak a nyereményem! :)

Ti megrendeltétek a Pixiboxot? Mit gondoltok róla?

3 megjegyzés:

  1. Ügyi vagy! :) Az első gyengébb eresztés volt mint a második, jó irányba haladnak ha tartják ezt a tendenciát! A kézkrém nekem is nagyon bejött, ilyen hideg időben hangosan ordít a kézfejem hogy kenjem már be :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés