2013. január 22.

MUA termékeim

Biztosan tudjátok, hogy a Make Up Academy (MUA) elérte az 50000 like-ot a Facebookon, a promóciós kód amivel 50%-kal olcsóbban vásárolhatunk (kivéve a sminkes koffert), valamint ingyenes szállítással is kedveskednek nem más mint MUA50. Minimum rendelés 15 font. Az akció csütörtök 17 óráig él.

Összeszedtem Nektek azokat a dolgokat amikkel rendelkezem ettől a márkától bízva abban, hogy talán ez adja meg az utolsó löketet a rendelésben.

Kezdjük a palettákkal. Nagyon szeretem őket, szuper pigmentáltság, klassz színek. És szemhéjalappal egész nap bombabiztosak.


Nem készítettem komplett színmintákat, mert a net tele van velük, csak néhány szín pigentáltságát mutatnám be.
24 Shade Immaculate Collection Palette






The Artiste Colletcion
Ezt a palettát szeretem magammal vinni ha elutazom, mert tartalmaz 2 pirosítót, 1 bronzosítót és 1 highlightert is.






Undressed/ Heaven and Earth Palette







Dusk til Dawn/ Glamour Days palette








Mono szemhéjpúderek (shade 1, shade 22)



mindegyik le volt ragasztva


Lip Boom -Dooing good
Egyetlen zavaró dolog benne, hogy eléggé erős vanília illata van.



alul a szájfény, felette rúzs

rúzs és szájfény együtt

3 in 1 Countur Pen /Auburn








Pirosító 
Shade 3/ Sahade 4

shade 3                                   shade 4

shade 3                                               shade 4

shade 3


shade 4

shade 3                                 shade 4



Ha valamelyik termékről bővebben szeretnétek olvasni, akkor szóljatok :)
Én is rendeltem ebben az akcióban is, de csak ma reggel sikerült leadnom, tegnap tiszta káosz volt az oldalon. Ha Ti is rendeltek, figyeljetek oda, hogy min. 30 fontért kell rendelni a kedvezmény levonása előtt, különben nem fogadja el a kódot.


Rendeltek valamit az akció keretében? 

 

19 megjegyzés:

  1. Szia!Gratula, hogy sikerült leadni a rendelést,irigyellek érte.
    Én még tegnap megpróbáltam,el is jutottam a végső lépésig,bankkártyával kifizettem az összeget,le is vonták,viszont a rendelést már nem küldte el a rendszer.
    Visszaigazoló mailt sem kaptam,most néztem az oldalon, a kosaramban még benne a termékek.
    Azt hiszem, a pénzt már veszni hagyhatom, nem is fogom visszakapni.
    Mindegy,jó tanulópénz volt, a MUA-tól soha többet semmit,inkább megrendelem máshol kicsit drágábban....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ne hagyd veszni,vedd fel velük a kapcsolatot, a contact menüpontnál. A bankkártyás fizetésről biztos kaptál valami visszaigazolást, arra tudsz hivatkozni.A tegnapi nap nagyon zavaros volt náluk, nekem nem is sikerült akkor rendelnem. Várható volt, hogy ekkora népszerűségnek fog örvendeni az akció. Egyébként nekem ez volt már a 4. rendelésem tőlük és midig rendben ment minden és épségben megérkezett a rendelés is.

      Törlés
  2. Tegnap reggel óta próbálok rendelni, a 40%-os akciónál nem volt azért ekkora káoszt, és azt egy hét alatt meg is kaptam :) Ma reggel körülbelül ezredjére próbáltam meg, erre már több termék is out of stock volt. Mire kerestem helyette más termékeket és eljutottam a checoutig -nekem most sem működik az oldal- azok is elfogytak. :( Várok estig, hátha jobb lesz..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pályáztam két ecsetre de sajnos nem jött össze. Elvileg újra töltik a készleteiket, de amik biztosan nem lesznek februárig, azok a következők:Fur Effect, Many of the Brushes, Conceal & Brighten Kit. Sok sikert a rendeléshez! :)

      Törlés
  3. Szerencséd van:( Nem,én sem értem, hogy hogyan, semmi de semmi visszaigazolást nem kaptam,az átutalásoknál is lekérdeztem,de sehol nem jelenik meg,viszont a pénzt levették,abban biztos vagyok.
    Nem értem,sokszor rendeltem már neten kártyás fizetéssel,de ilyet még soha nem láttam.
    Próbáltam felvenni velük a kapcsolatot,de az oldal teljesen offline,a formanyomtatványt sem sikerült elküldeni.Gondolom, sokan jártak úgy,mint én,és ők mind futnak a pénzük után,és ezért túlterhelt a szerver.
    Jobb lett volna,ha én is várok máig,és nem tegnap próbálkozom,de csak később olvastam facebookon a felhívást.Mindegy,jó tanulság ez nekem későbbi akciók esetére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Azért próbáld meg a későbbiekben felvenni a kapcsolatot velük, szerintem ha lecseng az akció utána már elérhetőbbek lesznek. Remélem sikerrel jársz majd! :)
      Ezek szerint tényleg szerencsém volt, mert nekem a rendelés után jött a Paypal-os és MUA visszaigazolás is.

      Törlés
    2. Szerintem ha más nem várd meg a csütörtököt, iszonyatosan be lehetnek havazva, sokak lehetnek a te cipődben, meg amiket olvastam, hogy sokan 2-3x leadták a rendelést. mindent fognak intézni, de szerintem több ezer ember megy most az oldalra és nem értik meg az emberek, hogy a szerver kapacitása is véges. Tudom, hogy aggódsz a pénzedért, de ha írsz majd nekik, amint tudsz biztos visszatérítik vagy lehet megtörtént a rendelés. Folyamatosan írnak választ a kérdésekre. Nem azonnal, mert le vannak terhelve, de gyakori kérdéseket tettek már ki és fognak is még. Ne hagyd veszni a pénzed azért. A MUA-nak sem jó reklám ha sokak így jártak, nem mellesleg fogyasztó védelem rájuk száll ha nem hozzák helyre a dolgokat. Megoldják, csak írj nekik, amint tudsz. ;)

      Én szurkolok neked.

      Törlés
    3. Köszönöm szépen a kedvességed és a biztatást!:)
      Sikerült írni nekik,elhiszem, hogy a roham ellenére keményen igyekeznek megoldani a helyzetet,remélem, sikeresen rendeződik a dolog.

      Törlés
  4. Igen,ahogy olvasgatom a kommenteket a MUA facebook-oldalán, a Paypal-osok nagyobb szerencsével jártak, mint mi,kártyások,mert ők legalább valami visszaigazolást kaptak, mi semmit,csak a pénz tűnt el:-/
    Nem tudom, hogy történhetett,ilyesmiről még nem is hallottam.
    Most meg verem a fejem a falba,mert amúgy nekem is van Paypal-es accountom,de most valamiért eltekintettem a használatától.Hiba volt.
    Na mindegy,később próbálok még írni nekik,remélem, válaszolnak és ha mást nem,legalább visszatérítik az összeget.
    Köszi a jókívánságot,Neked pedig sok örömet a rendelt termékekhez,biztos jók amúgy:)
    Köszönöm,hogy válaszoltál.Gratula a blogodhoz,szoktalak olvasni,igényesek a posztjaid:)
    További szép délutánt!Zóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy olvasol, nincs is ennél jólesőbb érzés :) Ha a későbbiekben lesz valami fejlemény, akkor írd meg, kíváncsi vagyok. Neked is további szép délutánt! :)

      Törlés
  5. Én ugyanúgy jártam mint Zóra. A rendelés nagyon lassan ment, a végleges gomb megnyomása után lefagyott az oldal. Az összeget levonták a kártyámról, ha a honlapra belépek, ott vannak a kosaramban a termékek, és a rendeléstörténet üres. Ma bementem a bankomba, hogy megnézzük a levonásokat, de nem tudták még megnézni.. :S
    De én nem adom fel, ha kifizettem, akkor meg is kell kapnom a termékeket!
    A Facebook-os üzenetek alapján rengeteg ember járt így, és megpróbálnak segíteni. Elvileg holnapra lekönyvelődik a terhelés, amivel bizonyítani tudom az utalást, úgyhogy mehet nekik majd a mail.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!Nálad mi újság?Én írtam nekik, megírtam, hogy mi történt, de azt írták vissza,hogy küldjem el a paypalos ID-számot, pedig megírtam nekik, hogy bankkártyával fizettem...Sajnos a tranzakciók között még mindig semmi jele,csak éppen az összeg hiányzik, így nem fogok tudni bizonyítani semmit.Most mit írjak nekik?Egyre jobban kezdek csüggedni,az egy dolog, hogy nem kapom meg a rendelteket,de a pénzt is kidobtam az ablakon,mert nem paypal-en keresztül fizettem...:( :( :(

      Törlés
    2. Szia!
      Most néztem meg a számlám, és "előjegyzett tranzakció"-ként szerepel. Az összeget levonták, de még nincs könyvelve. Sajnos azt sem lehet megnézni, hogy mi ez a tétel. Korábban nem találkoztam ilyennel, azt sem tudom, ilyenkor mi a teendő.
      Én levelet még nem küldtem nekik, de azt hiszem, most gyorsan megfogalmazom.

      Törlés
    3. Szia!

      Igazad volt, tényleg lekönyvelődött mára a tranzakció.Nálam kártyás vásárlás van feltüntetve.
      A számot elküldtem nekik e-mailben,remélem, utána tudnak nézni.Nálad is hozzáadták az összeghez a szállítás díját?
      Gondolom, azokból a termékekből már kifogytak, amiket rendeltünk, úgyhogy csak abban reménykedem, hogy legalább az összeget visszautalják...Az a durva, hogy tegnap még meg tudtam volna őket rendelni,mert akkor még volt belőlük,de már így is hiányzott az összeg a számlámról, és nem akartam több pénzt elvesztegetni, ha mégsem sikerül.
      Na mindegy,nem a világ vége, ha nem kapom meg a termékeket,tudok máshonnan is ilyesmit rendelni,de legalább az összeget szeretném visszakapni,mert annak lenne máshol is helye.
      Ha tudsz, írj majd légyszi, hogy Neked mit válaszoltak!Üdv: Zóra

      Törlés
    4. Szia!
      Írtam neked facebook-on, nem tudom, hogy láttad-e...
      Én ma kaptam választ, azt írták, hogy a honlap technikai problémái miatt nem rögzült a rendelésem, és írjam meg, hogy szeretném-e visszakapni a pénzem, vagy írjam meg, mik voltak a rendelt tételek a szállítási címmel együtt. Mivel ebből nem derült ki, hogy az akciós áron kapom-e meg azokat a termékeket, inkább rákérdezek egy válasz e-maillel.
      Nálad mi a helyzet?
      Petra

      Törlés
    5. Ne haragudj, de valamiért nem kaptam meg az üzeneted. Én még nem kaptam meg a rendelésem, de bizakodó vagyok, mert már sokaknál láttam hogy megérkezett. Kaptál választ tőlük? Remélem akciós áron kapod majd meg a termékeket, drukkolok Neked! :)

      Törlés
  6. remenyipepe:

    Köszi,hogy leírtad a tapasztaltakat,némileg jobban érzem magam, hogy nem vagyok egyedül.
    Mármint annak nem örülök, hogy Te pórul jártál meg más is rajtam kívül, viszont ha többen vagyunk, akkor talán nagyobb igyekezettel próbálnak a MUA-nál utánanézni,mi is történhetett,mert ennyi klienst csak nem akarnak elveszíteni.
    Elhiszem, hogy nem volt ez tőlük szándékos, nyilván rosszul mérték fel az igényeket,csak hát az ember ilyenkor nyilván csalódott,én is az vagyok.Bízom benne, hogy meg tudják majd oldani a helyzetet.

    VálaszTörlés
  7. Nekem ma sikerült megrendelnem a palettákat, ajakfilcet (komolyan, hogy van helyesen magyarul?), korrektort és sok mást, de hogy engem vagy 30x kivert a guta hétfőn, az is biztos: totális szélmalomharc az oldallal, elképesztően kicsi a szerverük kapacitása, tuti nem játszottak még MMORPG-t, hogy tudják milyen hardverrel jár egy több ezres online jelenlét :DD
    Bocsi, elkalandoztam (szakmai ártalomból vagyok un-felhasználó barát): a lényeg, hogy paypal-al simán ment a fizetés, de az oda vezető út kegyetlen idegrohamokkal volt kikövezve, ugyanis vagy 100x nyomtam F5-öt az oldalnak.
    Most nagyon várom a rendelést, de ha egy is közülük törött, karcos, repedt, vagy beszáradt lesz, rettegjen tőlem a support...

    VálaszTörlés
  8. Látom nektek is rögös volt a rendelés, nekem is akadtak problémáim. Nagyon remélem hogy a paypal-os fizetés egyenértékű a megrendeléssel, mert nagyon de nagyon csalódott leszek ha fizetés után semmit nem kapok majd....

    http://barkingbeauty.blogspot.hu/2013/01/gondolatok-mua-akciojarol.html

    VálaszTörlés