2012. december 15.

Fleur de Sante- Kétfázisú szemfestéklemosó


Végre valahára elfogyott az Alverdés szemfestéklemosóm. Igazából semmi problémám nem volt vele, nagyon hatékonyan eltávolította a sminket és nem is kellett dörzsölgetni. Az illatával azonban nem tudtam megbarátkozni, nekem túl erős volt, már émelyítően erős. Így aztán elkezdtem keresni a következő alanyom.
Jelenleg a FdS kétfázisú szemfestéklemosóját használom. Be kell vallanom, eddig csak krémes lemosóim voltak, mert valamiért idegenkedtem az olajos formulától. De azt hiszem ez az idegenkedésem mostantól a múlté.



A használat során először össze kell rázni, majd egy vattapamacsot átitatni vele és gyengéden áttörölni vele a szemünket. Nagyon kevés elég belőle, mert hatékonyan távolítja el még a vízálló sminket is.
Nagyon kellemes, édeskés illata van. Talán vaníliás, de nem karakteres illat, ami az esetemben tuti befutó.

alap állapotban

összerázva

Ami számomra kicsit zavaró, hogy a nyílása viszonylag nagy, de a vattapamacs simán lefedi szóval nincs vele problémám, talán csak megszoktam a krémes lemosók pici nyílását.


Egy vízálló tussal próbáltam ki a tudását először.
első áttörlésnél

második áttörlésnél


A termék 100 ml-es ami először kevésnek tűnhet, de összességében nem az, mert kb. a lemosók 90%-a ebben a méretben kapható.
Én általában csak a szemsminkem mosom le vele, mert az arcomra jobban szeretek törlőkendőt használni.

Ami a honlapon olvasható:
"Gyengéd szemfestéklemosó nyugtató aloe kivonattal. Bármilyen típusú szempillaspirálhoz használható. Összetevői gyengéden ápolják a szem körüli érzékeny bőrt. Kontaktlencsét viselők is használhatják."

Összetevői:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 42090.

Ti milyen sminklemosót használtok?

A lemosó jelenleg akciós áron kapható. http://hu.fleurdesante.com/ketfazisu-szemfesteklemoso/





A termékeket a Fleur De Santé biztosította számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

1 megjegyzés:

  1. Régen én is ilyen fajtát használtam, nagyon könnyen le tudtam vele mosni a sminkem, de nagyon zsírosodott utána bőröm,

    Áttértem a Bioderma zöld lemosójára.

    VálaszTörlés