2012. július 22.

Dr. Hauschka korrektor

A barátnőm már elég régóta él-hal a natúr dolgokért, így aztán előbb utóbb én is belekerültem a bűvkörébe. Leginkább a Dr. Hauschka német cég dekorkozmetikai termékeivel rendelkezik a barátnőm, így én is átböngésztem a kínálatát. A dekorkozmetikumok mellett találhatunk arcápolási, testápolási, hajápolási,  regeneráló termékeket is.
Első körben egy korrektort mutatnék be Nektek ettől a márkától. A márka hazai képviselete a Natura-Budapest Kft. , ha a linkre kattintotok, akkor eléritek a magyar nyelvű Dr. Hauschka oldalt, ahol olvashattok a márkáról, újdonságokról is többek között.







Nézzük mit írnak róla a honlapon:
Kiszerelés: 2,5 ml
Hatása: A javítóstifthez hasonlóan a bőr egyenetlenségeinek fedésére használható, gyógyító hatású krém. Könnyű állaga következtében könnyű felhordani.

 Összetevők:
 INCI összetevők:
Aqua (Water), Alcohol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Mica, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Calendula Officinalis Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Parfum (Fragrance), Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Bentonite, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Citric Acid, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891(Titanium Dioxide), CI 77007 (Utramarines), CI 77947 (Zinc Oxide). *Természetes éterikus olajok alkotórészei

 A korrektor csomagolása nagyon érdekes, hiszen amint levesszük a kupakot láthatjuk, hogy a korrektor feje puha szivacsos és rajta több apró lyuk van ahonnan a terméket ki tud jönni tekerés hatására.




3 féle színben kapható, nekem a második van meg. Teljesen jól idomul a nyári arcszínemhez.


Mivel gyógyító hatással is rendelkezik, valamint nagy a fedőképessége, ezért teljesen alkalmas a pattanások eltüntetésére is, valamint a szem alatti karikákra is, bár ott nekem szükséges az építése a tökéletes fedésért.
Az illatát is meg kell hogy említsem, hiszen nagyon kellemes gyógynövényes illata van, ami később is érezhető, de ez egyáltalán nem zavaró.

Ha meg szeretnétek vásárol, akkor az alábbi linken megtehetitek: http://drhauschkakozmetikumok.hu/dekorkozmetikumok/dr-hauschka-javito-festek-kozepes-02-2-5-ml.html

Ti használtok korrektort? Hallottatok már erről a márkáról?

Szeretném megköszönni a Natura-Budapest Kft-nek, hogy biztosította számomra ezt a terméket. A véleményemet ez semmiféle formában nem befolyásolta.



6 megjegyzés:

  1. Már régóta szeretnék egy ilyen korrektort, csak félek hogy nem lesz elég erős a fedése...
    Én az alapozóval együtt akarom majd megrendelni, csak addig még gyűjtök egy kicsit :-)

    Amúgy jó hogy végre lehet olvasni erről a márkáról is, mert magyar blogokon szinte alig foglalkoznak vele, pedig gyönyörű összetétele van a termékeinek.

    Köszi a bejegyzést! :-)

    VálaszTörlés
  2. szívesen kipróbálnám én is :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Szasza: Szerintem az alapozóval együtt elég erős lesz a fedése. Önmagában ha kicsit építgetem, már akkor is erős fedése van. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz majd csalódni, megéri a spórolgatást. :)
    Köszönöm, hogy olvasol. :)

    VálaszTörlés
  4. Én használok korrektort alapozó alá! :)
    Nem ismerem még ezt a céget, de ami késik, nem múlik! :))

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Tennél fel pár képet amin látszik a különbség? Felkeltette az érdeklődésem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, persze. Igyekszem még a hétvégén megcsinálni a képeket. Remélem jó lesz még akkor is :)

      Törlés